Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

mam na imię Mateusz, prawie 27 lat, nie za ładny, ale za to nie za mądry.

Gram tylko i wyłącznie na serwerze ONLY DD2 w Counter-Strike 1.6, głównie po pracy sobie pykam i yamashita mnie ciągle zabija (drań).

Prywatnie jestem amatorem rajdów formuł 1 oraz piłki kopanej stopą oraz moim największym zjadaczem czasu czyli krzyżówek. Zawodowo pracuję sobie jako inżynier procesu, chociaż aktualnie jestem w trakcie zmieniania miejsca zatrudnienia i zmiany stanowiska na industrial engineer, nawet studia skończyłem drugiego stopnia.

Aktualnie trochę też wróciła mi zajawka na freestyle, w przyszłości chciałbym zamieszkać w Kiribati. Bardzo lubię sobie porozmawiać.

POzdrawiam yamashitę (poćwicz jeszcze z karabinem snajperskim)  i Fatimę (serio musisz trochę więcej potrenować) oraz wszystkiech ancymonów grających na serwerze Counter Strike 1.6 Only DD2. 

PS. proszę ogarnijcie te boty na serwerze Counter Strike 1.6 Only DD2 aby wykonywały chociaż cele mapy a nie biegały jak kurczaki bez głowy. 

• Lubię to! 8
Opublikowano

Witaj na Katujemy.eu        :UmPikaOla:

Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Pozdrawiamy,

Administracja Katujemy.eu.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych mediów społecznościowych, które znajdziesz niżej.

FanPage Grupa Steam Serwer Discord     TikTok

Spoiler

3 minuty temu, matibambino napisał(a):

Aktualnie trochę też wróciła mi zajawka na freestyle

Wybór jest tylko jeden

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, Fatima napisał(a):

Siemasz!

Kiribati? Przecież sam nie wiesz gdzie to jest :D

Do zoba w grze!

Kirbati to państwo wyspiarskie położone na Oceanie Spokojnym, pisałem Ci wczoraj:)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.