Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez MLK., Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Witam serdecznie w ten środowy ponury dzień.

Chciałbym zaproponować kilka zmian z mojej strony.

1. Maksymalny rozmiar dla sygnatury - wprowadzić dopuszczalny wymiary sygnatur dla poszczególnych grup: użytkownik/vip/donator,/inwestor/sponsor

2. Zablokowanie możliwości wstawiania linków do youtube z uwagi na to, że zabierają praktycznie cały ekran ( na FULL HD cała strona forum to praktycznie podgląd filmu z sygnatury)

Spoiler

3f3Nyd0.png

3. Znikająca/bugująca się ikona emotek na prywatnym chatboxie. Czasem mi znika, jednak dalej jest możliwość wyboru emotki, ale jak się pojawia, wygląda na za małą i niesymetryczną 

9AZ3PjM.png                                                  vNV3wdI.png

4. Kontrola antyfloodowa. Moim zdaniem ona w ogóle nie działa. W rangach takich jak vip, donator itd występuje na chatboxie w limicie czasowym 3 sekundy(chyba?), a na prywatnym chatboxie wydaje się być jeszcze dłuższa.

gw83TUf.png

5. Ostrzeżenia - luźna propozycja, aby rangi vip / donator / inwestor / sponsor miały możliwość odrobienia warna raz w miesiącu / raz na dwa miesiące.

Pozdrawiam.

futuba

@  Paweł.

KKg5Bx1.png

Paweł.   (edytowane)

2 - Poprawione, rozmiar embed został zmniejszony o co najmniej połowę.

3 - Również powinno być git. // Problemu już nie mogłem odtworzyć u siebie.

Edytowane przez Paweł.
  • Lubię to! 4
Opublikowano

Zgadzam się może to ostatnie może być troche kontrowersyjne ale jak dla mnie bomba  +rep

• Rozwiązanie
Opublikowano
2 godziny temu, utuba napisał(a):

1. Maksymalny rozmiar dla sygnatury - wprowadzić dopuszczalny wymiary sygnatur dla poszczególnych grup: użytkownik/vip/donator,/inwestor/sponsor

Przemyślimy to w najbliższym czasie - obecnie rozmiar sygnatur pozostaje dla każdego taki sam.

4. Kontrola antyfloodowa. Moim zdaniem ona w ogóle nie działa. W rangach takich jak vip, donator itd występuje na chatboxie w limicie czasowym 3 sekundy(chyba?), a na prywatnym chatboxie wydaje się być jeszcze dłuższa.

Kontrola antyfloodowa występuje wszędzie z takim samym limitem czasowym: 5 sekund.

5. Ostrzeżenia - luźna propozycja, aby rangi vip / donator / inwestor / sponsor miały możliwość odrobienia warna raz w miesiącu / raz na dwa miesiące.

Nie będzie takiej możliwości. Opcja mogłaby być nadużywana.

• Lubię to! 5
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.