Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Problem został rozwiązany przez Kacper, Przejdź do rozwiązania
DIESEL

Propozycje - kilka dodatkowych elementów na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis propozycji: Zmiana w działach serwerowych poddziału o nazwie "Uwagi" na "Problemy i Pytania" lub "Problemy". Klasycznie przyjęło się, że dział dotyczący propozycji nazywa się "Propozycje" lub "Propozycje i Uwagi" z uwagi, że tematyka po samej nazwie jest bardzo do siebie zbliżona. Propozycję zmiany argumentuję ponadto samym opisem poddziału "Uwagi", który wskazuje, że mają się w nim znajdować tematy związane z problemami.

image.thumb.png.11b69dff984c146abf685120ebb69447.png

Opis propozycji: Dodanie do działów serwerowych poddziału o nazwie "Archiwum". Byłby to wyjątek, który ułatwi przy długotrwałym okresie prowadzenia serwera, zachować porządek w dziale oraz mieć możliwość łatwiejszego znalezienia interesujących nas tematów bądź postów z przeszłości. Uważam też, że szukanie po frazach nie jest tak efektywne, jakby niektórzy mogli przypuszczać. W momencie zniknięcie serwera z sieci całość można byłoby całą aktywność przenieść klasycznie do archiwum. 

Opis propozycji: Dodanie do edytora tekstu opcji "Wyjustowanie". Z autopsji wiem, że pisanie dłuższych tekstów może zaburzyć wygląd pracy. Według mnie opcja wyjustowania pozwala zachować bardzo fajny wygląd pracy - taki profejsonalny.

Opis propozycji: Dodanie kłódek w poddziale "Podanie na admina"

Spoiler

image.png.f6d39f86d56e5e95dcb099d35c727e50.pngimage.png.40da551ea211c580769c54397fd15657.png

• Lubię to! 2
  • Bywalec
Opublikowano
10 minut temu, DIESEL napisał(a):

Opis propozycji: Dodanie do edytora tekstu opcji "Wyjustowanie". Z autopsji wiem, że pisanie dłuższych tekstów może zaburzyć wygląd pracy. Według mnie opcja wyjustowania pozwala zachować bardzo fajny wygląd pracy - taki profejsonalny.

Wyjustowanie zostało dodane.

• Lubię to! 3
  • Rozwiązanie
Opublikowano
51 minut temu, DIESEL napisał(a):

Opis propozycji: Zmiana w działach serwerowych poddziału o nazwie "Uwagi" na "Problemy i Pytania" lub "Problemy". Klasycznie przyjęło się, że dział dotyczący propozycji nazywa się "Propozycje" lub "Propozycje i Uwagi" z uwagi, że tematyka po samej nazwie jest bardzo do siebie zbliżona. Propozycję zmiany argumentuję ponadto samym opisem poddziału "Uwagi", który wskazuje, że mają się w nim znajdować tematy związane z problemami.

Done

Opis propozycji: Dodanie do działów serwerowych poddziału o nazwie "Archiwum". Byłby to wyjątek, który ułatwi przy długotrwałym okresie prowadzenia serwera, zachować porządek w dziale oraz mieć możliwość łatwiejszego znalezienia interesujących nas tematów bądź postów z przeszłości. Uważam też, że szukanie po frazach nie jest tak efektywne, jakby niektórzy mogli przypuszczać. W momencie zniknięcie serwera z sieci całość można byłoby całą aktywność przenieść klasycznie do archiwum. 

Niedawno usuwaliśmy 'serwerowe' archiwa z działów i nie planujemy ich przywrócić. Osobiście uważam, że jeśli opiekun pilnuje umiejscowienia tematów w odpowiednim dziale, to znajdzie je bez problemu.

-

17 minut temu, DIESEL napisał(a):

Opis propozycji: Dodanie kłódek w poddziale "Podanie na admina"

Fixed

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.