Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick z gry:
Lihtu

Nick oskarżonego:
Aktualnie niewidoczny, ale znany pod nickiem habibi come to papa oraz druga oskarżona rerukai znana jako ivy?

SteamID oskarżonego: 
STEAM_0:0:552135456 -  rerukai @  rerukai
STEAM_0:1:203011554 - habibi - @ ayah

https://steamcommunity.com/profiles/76561199064536640 - rerukai
https://steamcommunity.com/id/Nexsiu078 - habibi
Data i godzina zdarzenia: 

2023-09-20 22:05 2023-09-20 22:37

Opis całej sytuacji: 
Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie znam @ Słodziak_  i ani razu nie przeprowadziliśmy wspólnej rozmowy, i nie chce go bronić bo wiem za co został zdegradowany i jak się zachowywał, ale z tego co wiem, od tamtej pory na serwerze zachowuje się dobrze i nikogo nie prowokuje ani nie inicjuje żadnych rozmów. Drugą sprawą jest to, że Habibi jest graczem/osobą, która kultury osobistej nie ma za grosz, a można to sprawdzić oglądając jakąkolwiek jego grę, bo mógłbym rozpisać tych gier ze 30, ale nie chciało mi się spędzać nad tym tyle czasu. Trzecim i ostatnim "dodatkiem" do rozpiski demka jest fakt, że znaczną część "zaczepek, wyzwisk, obraz etc." pominąłem w rozpisce, aby nie była ona zbyt długa oraz nie zawsze wiedziałem, która jest "przyjacielska", a która nie. No i sam fakt jego stylu gry, który opiera się na czekaniu w pałacach a do ostatnich sekund rund w każdym meczu. 

01:06:
rerukai - "i tak największego kija każdy wie kto ma" vc
habibi  - "oczywiście k***@, że ten zje# w tamtej drużynie, jeban@ k***@ stulejka"  vc
02:59:
habibi - "śpi k***@ jeban@, jeb@c szm@te" vc 
05:06:
habibi - "co za k***@ jeban@, szmat@ pierdolon@ k***@, aby mu matka zdechł@, j@pierdole bym go k***@ wyjaśnił, ja bym mu łeb k***@ obciął" vc
06:27:
habibi - "czekaj bo jakąś k#rwę musiałem z@jebać, szm@te pierdolon@" vc 
07:42:
rerukai - "ej slodziak gdzie twoj slodziasny nick[...], juz nie jest slodki" - textchat - typowa lekka prowokacja
08:46:
xen_0n - "jeb@c cie slodziak" - textchat
09:06:
habibi - "no k***@ jeban@ z tego od1xa, szmat@ pierdolon@" vc
14:52:
habibi - "no k***@ jeban@, w tych pałacach zje# za**b@ny, z tego k***@ "kupera" z@je*****o" vc
15:03:
habibi - "jego to trzeba jebać porządnie" vc 
20:13:
od1x - "o, patrz kto tam stoi, stulejarz" vc
habibi - "o k***@, ale duza ma te stulejke" vc

Jak już mówiłem, rozpisałem tylko jedną grę, a można rozpisać ich bardzo wiele, mogę dodać jeszcze, że mówimy tu o nagonce (5-10os) na gracza, który nawet się nie odzywa, a po prostu stara się grać.

Dowody:

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1695240332-1695242273.zip

/e1 @ ayah
po 1 "może" i jej nie masz, to fakt
po 2 wyzywasz doslownie kazdego kto cie zabije albo nie będzie z tobą współpracował XD
po 3 nie, nie tylko mi to przeszkadza, a znacznej części serwera poza graczami wymienionymi przez ciebie
po 4 nie jest to mm ani faceit, ale wypadałoby grać jak człowiek i nie robić lod@ koledze w pałacach przez 40 minut każdego meczuXD
po 5 wiem dość sporo i nic nie dorzuciłem jak sam widzisz, rozpisałem tylko jedną grę, a bardzo dobrze wiesz, że mógłbym rozpisać ich więcej ;)
po 6 jakimś cudem jesteś byłym adminem, zachowaj może resztki kultury, pokaż klasę "22 latka"
po 7 wciągnąłem tylko ciebie i ivy
po 8 na sieci jestem od 3 lat, wydaje mi sie, że tobie bedzie latwiej znalezc nowa :3
po 9 nie pisz juz wiecej pls, przestan sie osmieszac + nie chce mi sie juz odpisywac :> 

• Lubię to! 5
  • Haha 2
  • Wow 1
Opublikowano

Co prawda to prawda morze i nie mam kultury osobistej 

jesli chodzi o wyzywanie to wyzywam tylko osoby ktore znam np:

Od1x,rerukai,xenon,loff,pawlak,tenshe,looxu,fryta(froth)

po 2 taki mam styl gry innym to nie przeszkadza tylko tobie widze 

jestem znany z tego ze tylko chodze palace 

po 3 to jest serwer a nie mm zeby sie pocic jak inny jesli chcesz sie pocic to idz na faceit lub mm

po 4 jesli nw o co chodzi z slodziakiem to nie dorzucaj swoich 5 groszy misiaku❤️‍🔥

11 godzin temu, lihtu napisał(a):

/e1 @ ayah
po 1 "może" i jej nie masz, to fakt
po 2 wyzywasz doslownie kazdego kto cie zabije albo nie będzie z tobą współpracował XD
po 3 nie, nie tylko mi to przeszkadza, a znacznej części serwera poza graczami wymienionymi przez ciebie
po 4 nie jest to mm ani faceit, ale wypadałoby grać jak człowiek i nie robić lod@ koledze w pałacach przez 40 minut każdego meczuXD
po 5 wiem dość sporo i nic nie dorzuciłem jak sam widzisz, rozpisałem tylko jedną grę, a bardzo dobrze wiesz, że mógłbym rozpisać ich więcej ;)
po 6 jakimś cudem jesteś byłym adminem, zachowaj może resztki kultury, pokaż klasę "22 latka" 

Moze i jestem bylym adminem i to 2 razy

moze i wyzywam ale jak stoi 4 w palacach razem ze mna i nie patrza to ciezko nie wyzwac

ja jakos nie slysze zeby narzekali na moj styl gry zawsze moga  mi to powiedziec to sie zmieni miejsce 😊 oraz to ze chodze jedno miejsco to nic zlego przynajmniej mnie szukac nie musza😘

Wole robic loda koledze w palacach niz byc lihtem ❤️‍🔥

kultury nie mam i dobrze mi z tym

wiesz zawsze mozesz zmienic serwer kochanie ty moje ❤️‍🔥

oraz jak chcesz pisac skarge to pisz na mnie i nie wciagaj to osob 3 skarbie🥰

Napisze jeszcze tak kazdy ma swoj styl gry koteczku 😘

• Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Decyzja do 24h 

EDIT// 

Po przenalizowaniu demka, stwierdzam że:  

Rerukai dostaje bana na VC na 2 dni 

ayah dostaje bana na VC na 3 dni 

Skarga słuszna 

Edytowane przez KyO
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.