Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: PRo100whEad.
Nick oskarżonego: do choroszczy?
SID oskarżonego:   STEAM_1:1:2430341

Data i czas zdarzenia: 30.07.23r
Przebieg sytuacji: Gracz zwyzywał matke innemu graczowi ogólnie jest toksyczny w momencie tej sytuacji był admin na serwerze nie jestem pewny czy w tt czy w ct ale zostało mu to zgłoszone po czym oboje wyszli z serwera czyli standardowo kolesiostwo jesli admin był w tt i to słyszał prosze o ukaranie obydwoch.
Dowody: 

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1690706839-1690709545.zip     /  50:20 (dokładnie ta runda jak kolega cisnie po matce innego gracza)

Znalazłem to demko i dokładną minutę sytuacji nie zwróciłem uwagi czy był wtedy admin w tt jak będziecie oglądac sprawdzcie to. Mam nadzieje, ze mój wysiłek nie poszedł na marne bardzo mnie irytuje jak jakiś 15 letni gimbus wyzywa komuś matke.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • Bywalec
Opublikowano

Hi, podałeś inne demko, ale tutaj kolega zaczął używać swojego języka polskiego tak wybitnie jak się nauczył chyba przez całe życie (na następnym też sobie poleciał nie tylko z obrazą, ale również z prowokowaniem). Trochę przykro się tego słuchało, ale niestety jest jak jest. Admin był na serwerze, słyszał, ale niestety nie potrafił zareagować, albo mu się nie chciało.

Co do kolegi do choroszczy? otrzymuje on wyciszenie na 7 dni, miejmy nadzieję, że kolega się nauczy na następny raz. Dzięki za zgłoszenie.

• Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.