Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Jak widzę ostatnio to wolę sam ją wykonywać. Chyba że Magik @  hudinii daje taktyki w csie :leonardo:

• Lubię to! 6
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

Praca indywidualna zdecydowanie. Nie wiem czy ktoś by wytrzymał ze mną przykładowo w stolarstwie. Wyzywam co popadnie - wkręty, wkrętarki, płyty, no generalnie co tylko mnie wk**wi 

• Lubię to! 7
  • Inwestor
Opublikowano

Pracując zdalnie - preferuję indywidualnie.

Będąc w teamie jest fajnie, by dopytywać osoby, które czują się dobrze w swojej predyspozycji o zbyt skomplikowane zadanie, by tym samym  odwdzięczyć się czując się dobrze w swojej predyspozycji, natomiast jeśli w grę wchodzi stworzenie czegoś wspólnego, zawsze następują jakieś komplikacje, szereg nieudolności, tymbardziej jak się jest zmuszonym pracować z osobami z którymi ma się mniejszą styczność. Ma to jakieś plusy i minusy, ale samemu to jest jednak większe skupienie, chyba że to miało by by coś co by długo trwało, trzeba by było wspólnie zrealizować plan i podzielić plan, obowiązki.

• Lubię to! 5
Opublikowano

Bardo lubię pracę zespołową

• Lubię to! 4
Opublikowano
3 godziny temu, Jabba. napisał(a):

Jak widzę ostatnio to wolę sam ją wykonywać. Chyba że Magik @  hudinii daje taktyki w csie :leonardo:

I tak jestes usles czy sam czy w teamie xD

ja wole zepsół

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Inwestor
Opublikowano

Zależy, za czasów szkolnych wolałem pracę indywidualną, bo zazwyczaj wychodziło na to, że w pracy grupowej nic się nie spinało i trzeba było robić wszystko :D Teraz nie mam zbyt dużego problemu z pracą w grupie i jest mi to w sumie obojętne.

• Lubię to! 3
Opublikowano

W większości przypadków wolę pracę indywidualną. Jednak nigdy nie zamykam się na brak pracy zespołowej - czasem się przyda.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jakoś tak wole sam ze sobą 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Najczęściej zespołowo ale zdarzy się też indywidualnie

• Lubię to! 3
Opublikowano
6 godzin temu, BaNaN napisał(a):

Zespołowe bo można się opierdzielać a inni robią.

Najgorszy typ człowieka. 

Ja tam preferuję indywidualną. Robi się na siebie tyle ile trzeba i nie trzeba nikogo pilnować. W pracy działam w zespole, z większością pracuje mi się wyśmienicie, choć nie brakuje również tych drugich przypadków. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Raczej indywidualnie, ale jeśli jest praca w grupie to ja przydzielam wszystkie rzeczy do zrobienia dla każdego, wychodzę wtedy na lidera i całą pracę prowadzę, bo zawsz myślę najlepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.