Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: szurgi Katujemy,eu

Nick admina banującego: @  svensk

Data/Mapa:20.07/2023r. Mirage 

SteamID: 6561199512346508

Serwer (mod): Mirage #2                               

Opis sytuacji: A wiec cześć, jestem oburzony karą jaką dostałem a raczej to banem permamentym, napewno nie zostawie tak tej sytuacji, bana dostalem go za NIC przypominam jeszcze raz za NIC, drogi Panie @  svensk  gdzie ty widziałeś w moich rozgrywkach wallhacka, nikt mi nigdy czegoś takiego nie zarzucał a tu ban za WH, proszę o podesłanie demka ( krótkiego klipa ) gdzie widnieje podejrzenie o granie z wallhackiem, dostałem bana za wh za to, że zabiłem fartowanie gracza przez smoke na zakręcie AWP'ą? Moze tylko dlatego? Zalosne. Czekam na odpowiedź z niecierpliwością :)

( Przeglądam teraz kanał na serverowym discordzie, dokladnie to kana l"mirage2", nie było na mnie żadnych reportów od początku przygody z moim graniem na serverze, ani jedna osoba nie zgłosiła mnie za oszukiwanie. Naprawdę nie wiem skąd ten ban, )

• Wow 1
Opublikowano

Moze masz racje jesli chodzi o wh, jest kilka akcji podejrzanych. Na poczatku myslalem ze masz cos na zasadzie triggerbota ale po obejrzeniu demka nie mam watpliwosci, ze lecisz na aimbocie. W zasadzie kazdy frag pokazuje jak jestes spozniony celownikiem i program musi za ciebie nadrabiac badz nie trzymasz w ogole celownika na rywalu zaczynajac strzelac.

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1689844748-1689847449.zip

~5:20 Pestkujesz rywali jak leci
~5:45 kolejny
~5:50 niedosc ze wh to trigger
~12:10 Strzelasz full auto lub zupelnie nie w przeciwnika, mimo to wszystko trafia
~17:10 Ladnie latasz celownikiem za przeciwnikiem za paczkami
~18:10 3 trafione strzaly z awp ze swietnym refleksem
~19:10 Przeciwnik wchodzi do gory po schodach chcesz picknac ale jak zeskoczyl z powrotem w dol, cofnales sie i pobiegles kuchnie. Moze rzeczywiscie tutaj troche naciagane wh
~27:15 Strzelasz full auto lub zupelnie nie w przeciwnika, mimo to wszystko trafia
~30:15 Ladnie celownik leci tam gdzie przeciwnik, tak lekko nienaturalnie
~30:45 Strzelasz full auto lub zupelnie nie w przeciwnika, mimo to wszystko trafia
~37:34 Full auto za przeciwnikiem
~38:06 Celownik nad glowa, a jednak frag

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1689847451-1689850538.zip
~3:00 Strzelasz full auto lub zupelnie nie w przeciwnika, mimo to wszystko trafia
~3:17 Ta akcja swietnie pokazuje jak przeskoczyl celownik. Zaczynasz strzelac miedzy cat walkiem ,a underem gdy przeciwnik pickuje konekta. W zwolnionym tempie ladnie wszystko widac jak pozniej kazda kula wchodzi w cialo
~3:28 Nienaturalne strzaly znowu

Leek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 3
  • Legenda
Opublikowano

5 kont w ciągu jednego miesiąca, gratulacje. Na każdym siada ban, dodatkowo;

Tydzień mija dopiero jutro, więc granie na aktywnym = perm.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Odwołanie odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.