Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick z gry: felliN Katujemy.eu

Nick oskarżonego: no0re - administrator

SteamID oskarżonego: 76561199251808242   https://steamcommunity.com/user/grwq-hwwd

Data i godzina zdarzenia: 17.07.23r miedzy 14:02 a 14;10

Opis całej sytuacji: Sytuacja bardzo prosta wskoczyłem na boosta którego mozna wykonac z kims ale ze na serwerze nie da sie boostowac to sam wskoczylem doublejumpem na jedno z 2 okienek na midzie, zabilem no0r'a po czym mnie kicknal z serwera , moim zdaniem , twierdzi on że jest to skok na piksel i jest niedozwolony , jest to taki sam boost który mozna wykonac np, wskakując na boxy na shorcie ,  prawdopodobnie się zdenerwował że nie wyszła mu runda bo ktos go zabil lecz moim zdaniem administrator powinien wyróżniać się wśród innych graczy na serwerze opanowaniem/spokojem. Ten administrator pozbawił mnie zdobycia punktów do topki przez wyrzucenie mnie z serwera gdy mogłem jeszcze zrobić kille.

Dowody: https://youtu. be/RI9dd0Kz8dU

Zrzut ekranu 2023-07-17 142047.png

Edytowane przez Słodziak_
KyO  

Popraw link do filmu

CRUSH  

Film jest prywatny!

Ustaw opcje niepubliczny.

• Haha 2
Opublikowano

Nie porównuj skoku na boxy ze wskakiwaniem na pixel który imo jest zwykłym bugiem.

Jak wspomniałeś wyżej "podsadzanie się jest wyłączone" także jest to moim zdaniem wykorzystywanie double jumpa do bugowania się.

Sam byłem świadkiem jak pisałeś na chacie aby drużyna przeciwna rzuciła smoke'a na zajęcie, a wtedy spot jest prawie całkowicie niewidoczny.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Kick był słuszny!!

Wskakiwanie tam to jest wykorzystywanie błędów mapy.

• Odemnie w takiej sytuacji jak bym to zobaczył również otrzymał byś kicka 

Opublikowano

Skarga niesłuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.