Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:  @ f0pa
Nick oskarżonego: @  paulpaulpaulpaul
SID oskarżonego: - w bazie macie.

Data i czas zdarzenia: Przed chwilą.
Przebieg sytuacji: Jakieś dzieci (najprawdopodobniej) dostały muty na tydzień za nadużywanie i chciałem coś  napisać w stylu "żartu", a dokładniej "papa chłopaki, do komuni"(bo często mówią gracze dla żartów, że mikrofon po komuni itp.), ale dostałem gaga za prowokacje na aż 6h. Nie była to na pewno żadna prowokacja, a tym bardziej nie sprowokowałem samych zainteresowanych tym co napisałem, bo gaga dostałem od razu po napisaniu moich wiadomości. Nie piszę już nawet tej skargi aby wyciągać konsekwencji od admina, czy nawet coś w tym stylu, a jest to może mała prośba do opiekunów, aby dali informacje dla adminów, że nie ma co gagować ludzi na  6godzin za takie coś, chociaż trochę luzu. Nie byłem nigdy karany, dobrze się zachowuje na serwerze itp. a za takie głupie coś dostaje aż 6h, tak samo ci co nadużywali mikrofonu, nie słyszałem tego, ale nie sądzę, że 7dni było potrzebne, to nie jest tak krótko. Tak, macie prawo do dawania takich czasówek w mutach/gagach, ale to odstrasza już graczy, byłem tu kiedyś adminem, wracam teraz trochę i gram codziennie, fajnie się gra, ale takie coś naprawdę zniechęca, trochę luzu do graczy, nie za dużo, ale nie ma co za takie głupoty dawać takich kar. :pepeOK:

Dowody: 

Spoiler

image.png.92b14e5a4b0bbdb609f202686dc6496f.png

Mimo tego, że skarga jest na moją stronę i tak nie chcę, aby był karany jakoś admin. (Może sam nie zna regulaminu?)

-- - -- - -- - - Upomnienia ani kicka nie dostałem.

3. Kultura obowiązująca na serwerze:

• 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)

Opublikowano

siemka, z mojej strony jedynie tyle, ze moglem dac ci upomnienie badz krotsza kare :)

godzina nocna, wiec moze toche wiecej luzu, aczkolwiek zawsze jestem stanowczy i daje wysokie kary chociazby za glupoty, takie jak sa w regulaminie 

poza zapomnianym upomnieniem nie widze zadnego bledu, sprowokowales takim tekstem typu "do komunii"

pozdrawiam :blushHug:

Spoiler
Spoiler

• Lubię to! 2
Opublikowano

@  paulpaulpaulpaul  wyjaśnił wszystko pięknie od a do z, lecz racja gag nie był potrzebny wystarczyłoby zwykłe upomnienie do tego aby nie tworzyć nie potrzebnych kłótni

a co do mutów jest zapisek takowy

4.10 Gracz który nagminnie łamie regulamin, ma prawo zostać ukarany przez Admina surowszą karą

więc jeśli już jakiś czas te osoby nadużywały mikrofonu to jest uzasadnione tygodniowy mute w tej sprawie a tym bardziej nie chcemy na serwerze tworzyć domowego przedszkola po to jest zapisek na czacie "mikrofon po mutacji nie obwiązuje przy podawaniu infa

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skarga słuszna.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.