Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:naxi

Nick admina banującego:paris

Data/Mapa:20.05 Mirage 12:41

SteamID:STEAM_1:1:773128436

Serwer (mod):  5vs5#1                             

Opis sytuacji:Grałem se normalnie na serwerze rushowałem itp. i nagle dostalem bana

• Lubię to! 1
Opublikowano

13.00- wbiłeś na serwer  
14.00- natychmiast celownik miałeś skupiony na typa przez ścianę
14.45- nawet nie będę komentował
15.20-jakbyś wiedział, że tam jest po czym odrazu poleciałeś dalej 
15.53- prefire na okno

Po tym prefire'rze na okno, które moim zdaniem definitywnie mówi o tym, że posiadasz Wallhack'a więc zdecydowałem się ciebie zbanować.
Sprawdzałeś miejscówki, żeby nie nabrało to podejrzeń ale błagam robiłeś to tak oczywiście aby tylko to odbębnić. Nawet  nie miałeś skierowanego celownika na body bądź głowę bo wiedziałeś, że nikogo tam nie ma.
Podkładałeś się w dodatku specjalnie aby nie nabrać podejrzeń ale ktoś te demko zweryfikuje. 

Pozdrawiam 

Link do demka: http://849102.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684578321-1684580348.zip

Bigaj  

48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

14:00 -b Zwykla normalna akcja
14:45 -b nie wiem o co chodziło w tej minucie ale nic kompletnie podejrzanego nie ma
15:20 -b slyszał dokładnie kroki że biegną do kuchni wleciał po prostu im na plecy
15:53 -b normalnie oddany strzał 

Obejrzałem całe demko dokladnie odkąd wbił i ani trochę nie wzbudził gracz moich podejrzeń, szkoda że tak szybko zbanowałeś może dalej by coś pokazał

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.