Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: IShowSpeed
Imię: Mateusz
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a)  https://www.gametracker.com/player/IShowSpeed/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Swoje pierwsze doświadczenie nabyłem na serwerze jailbreak na CS 1.6 oraz innych serwerach tam zapoznałem się ze skryptem, aczkolwiek miałem sporą przerwę, przeniosłem się na platformę CS GO:  oraz zacząłem tutaj swoją przygodę nie adminowałem na tej platformie, aczkolwiek mam nadzieję, że będę mógł kontynuować tutaj swoją passę, i z wami współpracować do usłyszenia wkrótce! 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6-5/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: od pięciu do dziesięciu godzin.
Dlaczego Ty?:  Nie ukrywając-objęcie stanowiska Administratora wiąże się z dość dużą odpowiedzialnością, gdyż osoba pełniąca tę funkcję powinna wykazać się godnym naśladowania przykładem dla nowych, jak i tych obecnych graczy serwera. Skupiając się jednak na pracy, z którą miałbym codziennie do czynienia, z pewnością dzieląc na podpunkty skupiłbym się na:

- Pomocy w rozwiązywaniu wszelkich problemów i sporów między graczami.
- Wyciąganiu konsekwencji poprzez nadawanie adekwatnych kar do przewinień.
- Reprezentowaniu swoją osobą godnej naśladowania postawy.
- Działaniu na wszelką możliwą korzyść dla serwera oraz zrzeszającej go społeczności.
- Wywiązywaniu się z powierzonych obowiązków.
- Pouczaniu graczy, którzy świadomie lub nie-łamią regulamin serwisu.
-Spora ilość czasu, którą mogę przeznaczyć na administrowaniu na serwerze.
-Szybkie i rozsądne podejmowanie decyzji
-Sprawiedliwość
-Dojrzałość emocjonalna.
-Poprawne zachowanie w każdej sytuacji.
-Dojrzałość ogólna.
-Spełniam wymagania.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199210679741/ Discord: Xes#7038
SID: STEAM_1:1:641737511 

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak

Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak

Edit: @  SoCloSe85 : Najprawdopodobniej się mijaliśmy, jestem na serwerze  codziennie. Za wyjątkiem dzisiejszego dnia (Święta) 
Edit: @  Jakub_Tm : Nie opisuje nic osobie, ponieważ stosuje się do wzoru "dlaczego ty" a nie "Powiedz coś o sobie"  dlaczego mam znów to samo, dlaczego ja? Ponieważ nie leje wody na papier.

Edit: @  Senior_1337 : Jak mnie nie słyszałeś, przecież gadamy ciągle ze sobą na serwerze :D

Night0oo  

Podanie to nie jest miejsce na odpowiadania na głos ludu , jeżeli teraz nie potrafisz przyjąć krytyki to co będzie później 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na Nie
Sm/doświadczenie 
Prime i Mikro
- Mało godzinek masz pograj jeszcze
Nie widziałem cię jeszcze ani razu na serwerze
Pograj jeszcze jakiś czas dobij godzinki i daj się poznać 

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Jestem na NIE.

- masz na serwerze przegrane tylko 11h,

- dlaczego ty mnie nie przekonuje. Nie piszesz nic o sobie tylko skupisz się na tym co mógłbyś zrobić. Nie kupuję tego. To tak jakby kupować kota w worku a okazuję się on psem. Już pomijając fakt, że połowa wymienionych rzeczy to powtórzenia ubrane w inne słowa,

+ doświadczenie,

- nie przypominam sobie również abyś kiedykolwiek zabierał głos na serwerze.

• Admin CS2 ARENA
Opublikowano

Jestem za Okresem Próbnym, lecz dopiero gdy nadrobisz aktywność na Serwerze, obecnie na Nie,

+ Wiek

+ Mikro i Prime

GT nie jest GiT ( Na dole SS'y)

- Aktywność

Twoja gra na serwerze w skali ostatnich 7 dni i skali ostatnich 30 dni:

gt ishow speed1.png

gt ishow speed2.png

@  IShowSpeed  Sorry, racja xD

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.