Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Lucky 

Nick admina banującego:HeliX

Data/Mapa:28.03.2022

SteamID:76561198869612568

Serwer (mod): 1v1                              

Opis sytuacji: Dzień dobry, szanowano administracjo katujemy. Eu zwracam się po raz kolejny o odbanowanie mnie na serwerze 1v1, gdyż, iż byłem wtedy czysty to był przypadek, że dałem takiego shota, i to że mój celownik jechał po postaci to pewnie, dlatego że go słyszałem, a że był celownik na głowie, choć nw, czy był na głowie, bo nie oglądałem tego demka. Teraz na zdrowy rosadek gram ponad pół roku na serwerze i nigdy nie było takiej sytuacji, że ktoś mnie podejrzewał o to, żebym był odpalony i akurat na tej mapie bym się odpalił, jak wiedziałem, że jest admin na serwie i miałem z nim challa przysięgam na wszystko, że byłem czysty to po prostu był dziwny zbieg okoliczności i tyle nie udowodnię wam tego inaczej, jak, pisząc do was, bo u tak nie uwierzycie na jednym demku byłem odpalony i uj koniec kropka nie wiem zrozumcie mnie, że ja na prawdę grałem na czysto jak ja, kiedy chciałem napisać podanie o admina to nie wiedziałem, jak a co dopiero cheaty pobrać żałosne jest to trochę jak traktujecie graczy wiem, że sprawdzało was kilku, ale nie braliście pod uwagę takich rzeczy jak słuchawki czy znajomość respu dziękuje do widzenia milej nocy życzę. 

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano

Czysto (+)

Spalone (-)

Podejrzane (+/-)

2:37 (+) Zwykły flick.
2:56 (+) Zwykle strzały. 
6:35 (+) Naturalne strzały.
7:36 (-) Podejrzany wie gdzie jest przeciwnik + bardzo szybki strzał.
8:34 (+) Zwykłe strzały.
10:52 (+) Normalne strzały
11:52 (-) 
12:57 (+/-) Ciekawy flick.
14:03 (+) 
16:10 (+/-)
20:47 (+) 
22:21 (+/-)

Powiem tak. 

Jest bardzo dużo ciekawych sytuacji, ale wciąż jest to za mało, aby uznać Cię za cheatera. Widać, że grasz bardzo długo na serwerze, znasz mapki i potrafisz strzelać. Ciężko tutaj mówić o jakimś perfidnym aimie czy wallhacku, bo grasz po prostu dobrze i czasami siadają Ci bardzo podejrzane strzały. Twoją grę mogą uznać jako jeden wielki fart.

Niestety po wejściu w bansa widzę, że wchodzisz na aktywnym banie ze smurfa.. 

• 2.15 Zakazane jest wchodzenie na innym koncie kiedy mamy bana na pierwszym. (Ban permanentny)

Ban zostaje.

• Lubię to! 6
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.