Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: W3ron!czka
2. Imię: Weronika
3. Wiek: 19
4. Znajomość AMXModMenu(w skali 1-10): 7
5. Sprawny mikrofon(tak/nie): tak
6. Link do Twojego GT: 
GameTracker.com : Strona gracza W3ron!czka
7. Parę słów o sobie: Chodze do technikum ostatnia klasa, interesuje sie fotografią i uwielbiam grać w siatkówke i nie mam bladego pojęcia co moge jeszcze napisać.
8. Dlaczego to Ty masz być adminem?:  Zdaje sobie sprawe z tego, że potrzebujecie ich teraz jako iż dosyć częsco gram w cs 1.6 to stwierdzialam czemu nie. 
9. Steam/Non Steam?:   https://steamcommunity.com/profiles/76561199151958847/
10. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?:  Nie jestem w stanie tego określić, ale sądze że dużo.
11. Staż w Counter-Strike 1.6?:   niecałe 3 lata
12. Czy posiadałeś już Admina?: Tak 
13. Składka(tak/nie):  Tak

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Wymagania w pełni spełniasz oprócz godzin na serwerze. Nadrób godziny w międzyczasie. Co do reszty doświadczenie jak napisałaś także posiadasz a to się najbardziej liczy. Przyda nam się kolejna osoba w zespole :pepelove:

Podsumowując jestem za okresem próbnym 2 tyg.

Pozdrawiam :default_happy:.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ Wiek 
+/- amx 
+/- posiadanie adma wcześniej 
+ składka 

przyda sie kolejna osoba, ponieważ zaglądają często do nas odpaly :) 
Nie żebym faworyzował ale fajnie mieć kolejna adminke w naszym teamie :default_cool:

• Lubię to! 2
Opublikowano
1 godzinę temu, MaRiO Mp3 napisał:

Wiek + 

Amx +/-

Posiadanie admina wcześniej + 

Składka + 

GT  słabe 

Nie widuje cię zbyt często na serwerze, nie miałam okazji zobaczyć jak grasz,jak się zachowujesz w stosunku do graczy  etc ...

Reasumując jestem 

50/50   

Ewentualnie 2 tyg na okres próbny 

Opublikowano

Ogólnie nie widziałem również na serwie ciebie jeszcze. 

Musimy się mijać albo dopiero zaczynasz grać na naszym serwie :)

-GT słabe.

- chęci by pomóc serwerowi /+

- wiek +

- składka +

Myślę że każdemu można dać szansę.

Lecz chciałbym zobaczyć ciebie częściej na serwie.

- na okres próbny jestem na tak.

Pozdrawiam. :) 

Opublikowano

Co do podania nie ma co się przyczepić, jedynie to tego, że trochę na odwal, aczkolwiek, no bez przesady X D

zagrać jeden dzień na serwerze, a potem  szybko zrobić konto na forum tylko po to, żeby złożyć podanie?

Gdyby GT było lepsze, byłbym na tak, na razie na nie. Nie zrozumiem fenomenu, jeżeli ktoś by uważał ze 222 minuty na serwerze jest wystarczające, aby objąć posadę admina, zwłaszcza, że widziałem Cię siedzącą dłuższy czas na spect ;ppp

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Godzinę temu, przecinek napisał:

Co do podania nie ma co się przyczepić, jedynie to tego, że trochę na odwal, aczkolwiek, no bez przesady X D

zagrać jeden dzień na serwerze, a potem  szybko zrobić konto na forum tylko po to, żeby złożyć podanie?

Gdyby GT było lepsze, byłbym na tak, na razie na nie. Nie zrozumiem fenomenu, jeżeli ktoś by uważał ze 222 minuty na serwerze jest wystarczające, aby objąć posadę admina, zwłaszcza, że widziałem Cię siedzącą dłuższy czas na spect ;ppp

Pozdrawiam :)

widziales na spec bo pisalam z adminem :))  poza tym jak sie nie myle na spec mozna byc 300sek chyba ale nie jestem pewna, wiec by mnie wywalilo jakbym siedziala dluzej.

Opublikowano
2 godziny temu, EMniL napisał:

Ogólnie nie widziałem również na serwie ciebie jeszcze. 

Musimy się mijać albo dopiero zaczynasz grać na naszym serwie :)

-GT słabe.

- chęci by pomóc serwerowi /+

- wiek +

- składka +

Myślę że każdemu można dać szansę.

Lecz chciałbym zobaczyć ciebie częściej na serwie.

- na okres próbny jestem na tak.

Pozdrawiam. :) 

Nie zwracales uwagi po prostu, bo jestem pewna ze grales duzo razy jak bylam, nawet sie Ciebie pytalam bodajże o dwa skoki.

Opublikowano

Weroniczka kochana :) zapraszamy na grę częściej.

Być może i tak było że tak pytałaś 

Graj więcej z nami jeśli możesz.

Oczywiście administracja oceni twoje doświadczenie dalej. :) i podjęcie czy dadzą okres próby czy nie. 💪🙂

Opublikowano

Wszystko ok, składka/wiek czy chęć pomocy co do AMX(7) do sprawdzenia. Jednak GT na duży "-", pograj parę dni, zobaczymy Twoje zachowanie i podejście na serwerze. Druga sprawa, że będąc adminem powinnaś wiedzieć, że w swoich podaniach się nie odpowiada... 

Na tą chwilę na nie, jednak oczywiście temat otwarty dla Ciebie i jak pokażesz chęci i grę na serwerze to wrócimy tutaj 😉

spacer.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.