Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: B O M B E L <3.
2. Imię: Bartek 

3. Wiek: 16 
4. Znajomość AMXModMenu(w skali 1-10): 7-10
5. Sprawny mikrofon(tak/nie): tak
6. Link do Twojego GT:https://www.gametracker.com/server_info/51.83.215.40:27015/top_players/?query=B+O+M+B+E+L+<3.
7. Parę słów o sobie: Cześć mam na imię Bartek mam 16 lat i jestem graczem cs już od 6 lat. Mieszkam na wsi interesuje się rolnictwem i piłką nożną.
8. Dlaczego to Ty masz być adminem?:  jest pełno sytuacji gdzie nie ma admina a jakiś delikwent zachowuje sie w chamski sposób, czy to też bywają sytuacje gdzie jest gracz ba wspomagaczach.
9. Steam/Non Steam?: Steam
10. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: 10 godzin ale nie zawze jest czas :D 
11. Staż w Counter-Strike 1.6?: 6 lat 
12. Czy posiadałeś już Admina?: Tak
13. Składka(tak/nie): Tak 

Wiem że w wymaganiach było napisane ze od 18 lat można składać podanie ale może się uda :)

MIŁEGO DNIA/WIECZORU :D

Opublikowano

Wszystko na plus  oprócz wieku.

Decyzja należy do Wascixiei 

Jestem na tak z okresem próbnym do końca miesiąca 

pozdro 

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie no chłopaku,  troszkę mało tych wiosen, I mały staż na serwerze. 

Nic do ciebie nie mam, ale spróbuj ponownie mając przynajmniej te 18, takie moje zdanie.

Na nie :(.

Opublikowano

A ja jestem na TAK wiek to tylko liczba, nie było z tobą problemów na serwerze

+ Steam

+ Aktywny jesteś 20h prawie

+ Posiadał juz admina 

+ Składka

Tak jak oxymen wyzej napisał okres próbny.

• Haha 1
Opublikowano

jak się czyta podanie to nie kole w oczy przynajmniej :) .. trochę mieszane uczucia ponieważ nie potrzeba nam zamieszania czy skarg ze admin to małolat (nie bierz tego do siebie, duzo miałem takich sytuacji po prostu ze ktoś dostaje adma i myśli ze jest Bogiem)   jestem za okresem próbnym z dużym naciskiem na sprawdzanie go jak wpadnie skarga to wylot :) 

+ Steam 
+ mikro 
+ widuje Cie na serwie 
+/- posiadanie admina 
Opublikowano

Gralem  Z nim parę razy  Nie każdy kto ma 16 Lat zachowuje się tak samo. 

Wiek to tylko liczba prawda lecz okres próbny można  mu dać szansę.  Pozderki 

• Donator
Opublikowano

Każdy z nas zaczynał ( nie wszyscy ale większość ) nie mając 18 lat jako admin. Jak na 16 latka wydaje się ogarnięty niż większość dorosłych :default_happy:. Wymagania spełnia więc oprócz wieku nie ma do czego się przyczepić. Okres próbny mile widziany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.