Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: cuba

Nick admina banującego: Kades

Data/Mapa: 15.07.21 am_roof

SteamID: STEAM_0:1:194301946

Serwer (mod):   Arena 1vs1                            

Opis sytuacji: Grałem na serwerze i po zabiciu pisałem d0g, rozumiem że admin jest świeży ale najpierw musi doinformować się co znaczy owy skrót. Kolego to jest dla ciebie komplement nie obraza ;))). Pozdrawiam i czekam na odpowiedz od niego

• Inwestor
Opublikowano

Gracza nick: cuba

Nick admina banującego: Kades

Data/Mapa: 15.07.21 am_roof

SteamID: STEAM_0:1:194301946

Serwer (mod):   Arena 1vs1                            

Opis Gracz cuba   i  Igi dostał wykluczenie z używania czatu na 120 minut za  prowokowanie i obrazę  , po czym cuba  zaczął pisać  na u@ (wiadomość do admina )  takie słowa jak świeżak admin , jebany i kilkukrotnie słowo dog  .  Ze względu na jego brzydkie słowa do mnie jak i spam na u@  dostał bana na 720 minut (12h)  za  obraze i  spam na u@ na przemyślenie co zrobił dziękuję i pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

:DD Adminem jesteś swiezym to fakt. Nie kłam że gdziekolwiek użylem słowa jebany, gram na zagranicznych serwerach i słowo d0g oznacza TO SAMO co "NS" gdy trafisz w głowę ale że juz tego nie wiesz - nie moja wina. Pisałem ci na u@ d0g po tym jak zablokowałeś mi pisanie na czacie na 120 minut gdy pisałem z kolegą. Słowa nie były skierowane do jakiegoś Igiego który tez dostał gaga tylko do mojego ziomka który wówczas grał ze mną challenge. Nie wiedziałeś że to mój kolega ? Mogłeś sie wsłuchać jak rozmawiałem z nim normalnie i żartowaliśmy z tej sytuacji. Gag dany niesłusznie, ban spoko mogłeś nie wiedzieć sam nie wiedziałem do jakiegoś czasu. Sprawujesz się słabo w roli admina i to fakt. Twoje reakcje na dane sytuację są powolne lub nie ma ich wcale gdy np odzywa sie 10 letnie dziecko itp. To nie atak wyrażam swoje zdanie, w swoim podaniu napisales wyraznie, ze posiadasz małe doświadczenie. Po prostu włącz dzwiek w grze i oceniaj sytuacje dobrze. Pozdrawiam. @ !Kades

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.