Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Wiko

Nick admina banującego:Zenek

Data/Mapa:13.06.2021

SteamID:STEAM_1:1:574204308

Serwer (mod):    only awp                           

Opis sytuacji: Wbiłem na server zostalem obrazony perzez admina zenek i dostalem muta na starcie na  43543534 minuty mam ss wszytkiego co zrobil admin potem mnie wyrzucil ja dolonczalem to sie dzialo pare razy a potem dostalem bana pernamentnego . Pozdrawiam Wikoimage.thumb.png.4ae22e7454274eaff2d12efee266dc83.png

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

To tak wbił się na serwer zaczoł mnie obrażać chciałem mu dać bana na 10 min ale coś pojebałęm i dostał perma przez przypadek

• Legenda
Opublikowano

Obejrzałem demko i faktycznie ban słuszny, bo gracz cały czas prowokował administratora.

Jednak patrząc na to z innej strony administrator zachowywał się wulgarnie w stronę gracza nawet po nadaniu mu bana. Dodatkowo bawił się komendami na innych graczach.

@ revander
https://706.gotv.pro/srv57399/auto0-20210713-220259-2043715439-awp_legoarena_csgo_Katujemy-Katujemy.eu__ONLY_AWP___1shot1kill.pl.dem.zip

Tak czy siak bana zdejmuję, bo został przypadkowo nadany permanentnie.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.