Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: hastI
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/hastI/91.224.117.196:27015/   
Doświadczenie w adminowaniu: tak
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tak dziennie to 2/3 
Dlaczego Ty?: ponieważ chciałbym pomóc w serwerach i zostać na dłużej 

Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: Masz mnie na Steam
SID:
STEAM_0:0:544717179

Posiadasz konto Prime?: tak

Opublikowano

Ze względu na brak odpowiedzi na twoje podanie ze strony innych (w tym mnie też bo początkowo stwierdziłem, że nic się w tym podaniu nie wypowiem) to stwierdziłem, że jednak odpowiedzieć muszę, jeśli jest taka sytuacja.

Na Nie:

-Kompletnie nie przekonałeś mnie tym podaniem. Zresztą jest to niemal przekopiowane podanie jeden do jeden z twojego poprzedniego. Mało rozpisane, jakby pisane na kolanie na szybko.

-Dalej cię nie kojarzę z serwera, mimo że gt masz nawet git, ale to pewnie przez to że nie używasz mikrofonu, żeby cię inni poznali (przynajmniej jak ja jestem)

-piszesz w podaniu, że dziennie jesteś w stanie poświęcic 2-3h, a na gt widzę przez ostatni tydzień po 40 minut grania.

+/- wiek

Opublikowano

Na nie

- To samo napisałeś w poprzednim podaniu

- Doświadczenie "tak" ? - nie rozumiem

- dlaczego ja - nie przekonuje

-/+ masz 20 godzin na serwerze mimo tego, że jestem na urlopie to i tak rzadko cie widuje jak wchodzę pograć 

Opublikowano

Na Nie,

- Podanie skopiowane prawie 1/1.

-/+ Niby masz godziny ale piszesz, że jesteś w stanie spędzić na serwerze 2/3 godziny dziennie, a jak wchodzisz to na 20 min max.

doświadczenie : Tak ? Co miałeś na myśli ?

-/+ sm

- dlaczego ty nie przekonuje.

prime

Od tamtego podania nic nie poprawiłeś podanie 1/1.

• Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.