Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: hastI
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/hastI/91.224.117.196:27015/   Jeszcze nie zaktualizował sie 26.04.2021
Doświadczenie w adminowaniu: tak
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: tak dziennie to 3/4 czsami nawet 5/6
Dlaczego Ty?: ponieważ chciałbym pomóc w serwerach i zostać na dłużej 

Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: Masz mnie na Steam
SID:
STEAM_0:0:544717179

Posiadasz konto Prime?: tak

•  
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Na nie 

-GT (masz godziny, ale grasz od 3 dni. ZUPEŁNIE NIGDY CIE NIE WIDZIAŁEM I NIE SŁYSZAŁEM)

+/- sm

-rozpisanie podania

tym razem nie chce mi sie dodawać więcej komentarza do twojego podania, bo mi sie nawet nie chce, ale jest tu pare rzeczy, które mocno mógłbym rozpisać o twoim podaniu.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Na NIE

-gt masz gt od 3 dni

+doświadczenie 

- Podanie napisane na szybko na kolanie 

+-Sm [Source Mod]

Myślę że jak byś się postarał bardziej i poczekał chwile to masz jak najbardziej szanse 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Na Nie

-wiek (nie mogę stwierdzić czy wydajesz się dojrzały bo za każdym razem jak jesteś na serwerze nie odzywasz się )

-masz gt od 3 dni

+-Sm

- piszesz cytuję ,,tak dziennie to 3/4 czasami nawet 5/6" a za każdym razem jak wejdziesz to zostajesz może na godzinę i wychodzisz

+ prime

- podanie

Popraw godziny, odzywaj się na serwerze nikt cię nie zwyzywa przecież, następnym razem bardziej się wysil nad podaniem i myślę że masz dużą szanę :D

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Chłopaki wszystko ładnie wyjaśnili. Daj się poznać na serwerze, pograj z nami dłużej i spróbuj ponownie za 7 dni.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.