Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
AnonimowaSwinkaPepa

Diss na przegrywa życiowego o nicku KOCIAMBER, admina z uprawnieniami do banowania za haxy lecz z zerowymi umiejętnościami oceny czyjejś gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: AnonimowaŚwinkaPepa
Nick oskarżonego: Kociamber ,,p***a co pewnie znajomych nie ma'
IP lub SID oskarżonego: to ten admin którego przyjęliście z desperacji bo takiego to długo szukać by nie trzeba było  

Data i czas zdarzenia: 11.03.2021r. godzina 14:08
Przebieg sytuacji: Grałem na świeżo założonym koncie aby nabić sobie godziny do wymagań faciet. Zagrałem łącznie na 2 mapkach może 10-15 rund moje statystyki nie  były jakieś kosmiczne, nagle dostaje bana za jakieś haxy od tego przegrywa życiowego kociper f****r. Gdyby nie fakt na to że kolega lubił grać na tym serwie miałbym w was wypierdolone od samego początku teraz pora spierdalać wraz z nim z tej patoli. Jednorazowego bana za nic od tego f*****a bym zrozumiał każdej osobie z iq nie przewyższającym sroki może się zdarzyć ale ta k***a dała mi już drugiego bana na innym koncie. Nie pisze tego żeby prosić o unbana ale po to  żeby wam przekazać że daliście uprawnienia banowania jakiejś c****e co grać nie potrafi i nie poznaje czystej gry od haxa, obstawiam że 90% zbanowanych osób przez tą p***e jest czystych, a on w ten sposób podbija swoje ego, i się wyżywa.
Dowody:  nie będę dawał żadnych dowodów to wy powinniście mi udowodnić a nie na odwrót

p.S. A żeby ci się k***o  komp spierdolił, takie osoby jak ty kociper bez kompa nie istnieją na tym świecie, matka ci dalej obiadki gotuje i przed kompa przynosi? Pewnie jeszcze nic się jej nie dokładasz? A p***e razem z nią golisz?

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.