Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Grubasek Na Mechanie

Nick admina banującego: CJ

Data/Mapa: 2021-01-08 20:15-20:36 (link do demo poniżej)

SteamID: STEAM_1:1:587005944

Serwer (mod): CS:GO - SURF+RPG                           

Opis sytuacji: Grałem sobi spokojnie, nagle jakiś hop z administracji mi wjepauu perm bana za cheaty, mimo, że ich nie miałem, a w moich plikach znalezli aimfalla uzywanego 5 godzin przed tą sytuacją na botach. Miałem kupionego SVIPA, który nie działał, więc 2 pieczenie na 1 ogniu. Przed chwilą udowodniłem że owy "aimfall" nie działa, a admin po prostu opuścił rozmowe. Proszę o szybkie anulowanie bana.  JD

https://94.gotv.pro/srv68383/auto0-20210128-201500-658125641-surf_ski_2_GO_katujemy-___________Katujemy.eu___Surf_RPG_____SkinMod_____Unikat_____Szybki_Exp_128_____TR______ws__knife__gloves.dem.zip

Edytowane przez Grubasek Na Mechanie
  • Haha 1
Opublikowano

Cheat nie działał, a jednak działał bo wh miałeś. Ponadto miałeś go zainjectowanego 5 godzin przed banem na serwerze. A skąd mam wiedzieć, że np miałeś cały czas plik w użyciu. Ponadto demko mówi samo za siebie. Jeszcze wkopales się tym używaniem cheata na dc w celu udowodnienia że nie działa.

WSZYSTKIE WSPOMAGACZE SĄ KATEGORYCZNIE ZABRONIONE I BANOWANE PERMANENTNIE

Cała sytuacja udowadnia jedynie twoją niesposobność intelektualną. 

Ban zostaje 

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.