Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
d e a d

Odwołanie do bana na serwerze Only Mirage#2 na sieci serwerów Katujemy.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: d e a d (steam: https://steamcommunity.com/id/loluaresomad/) EDIT: Chce dodać jeszcze, że to nie jest moje główne konto. Link do mojego głównego konta: https://steamcommunity.com/id/hdhdhdhdhdhadada

Nick admina banującego: CONSOLE

Data/Mapa: 13:37, 26/10/2020 | Mirage

SteamID: STEAM_1:1:518554166

Serwer (mod): Mirage#2  (145.239.16.89:27015)                        

Opis sytuacji: Witam. Bana dostałem po tym jak zabiłem przeciwnika z Desert Eagla w głowę na zakręcie na midzie na mapie Mirage, po tym wywaliło mnie do lobby i wyskoczyło mi powiadomienie, że dostałem bana permanentnego na serwerze Katujemy.eu. Na serwerze trochę już gram ( nie jakoś dużo ) i idzie mi nawet dobrze, a także zacząłem serwer coraz bardziej lubić. Niewiem czemu dostałem bana za Aimbota, którego nie używałem i nie używam. Na serwerze nie cheatowałem, ani nie używałem żadnych innych wspomagaczy. Wiele graczy błędnie oskarżało mnie o używanie wspomagaczy czyli cheatów. Nie mam pojęcia co więcej dodać, bo trochę mnie to wszystko zszkowało.

Wycinek z konsoli: [Little Anti-Cheat 1.6.0] Aimbot Detected (chyba o to chodzi)

zdjęcie.PNG

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.