Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Tetrahydrokanabinol

Nick admina banującego: pandzia

Data/Mapa: 05-18-20 00:53 mapa aztec arena 1v1 katujemy

SteamID: STEAM_1:1:540146416 

Serwer (mod):  Arena 1v1 #1                             

Opis sytuacji: A wiec moze zacznijmy od tego ze gram na waszym serwerze juz ponad tydzien, wszedlem na ten serwer jak na moim glownym koncie dostalem bana na  7dni, ktos moze zapytac dlaczego nie gram na glownym koncie z primem? a to dlatego poniewaz po 2 dniach grania po pare godzin dziennie wbilem sie juz na wyzszy ranking wtedy to byl pewnie jakos 10-20. Ale wracajac do sytuacji jak dostalem bana. Takze normalnie wszedlem na serwer jak w kazda nocke pograc w csa i dostalem bana za "autobh" co nie jest słuszne poniewaz w csa gram jakos juz 3 lata i zawsze sie jaralem mapkami parkour i glownie zamiast cwiczyc aima ktory zreszta sam przyszedl z czasem, to cwiczylem bunnyhopy, skoki na dlugie odleglosci niczym Adam Malysz a wiec odwoluje sie do bana.

Pozdrawiam serdecznie :) 

Czekam na dobre rozjasnienie sprawy. 

Opublikowano

Siema, @ tetrahydrokanabinol jak coś to przepraszam za tego bana obejrzałem 2 ostatnie demka przed banem uważnie oglądając Ciebie i mogę stwierdzić, że masz po prostu naprawdę dobry movement mam nadzieję, że nie będziesz miał do mnie długo urazy za to, że popełniłem błąd w ocenie twojego skilla, sorry za to, że zmarnowałem Ci czas mam nadzieję, że szybko dostaniesz UB.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.