Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

Jak większość się orientuję, ostatnio odbywał się konkurs wiedzowy na naszej sieci. Zająłem w tym konkursie trzecie miejsce, tym samym inkasując nagrodę 10wPLN w naszym sklepiku. Jako, że nie mam jako tako czasu na granie w naszej sieci, tym bardziej nie zależy mnie na dodatkowych opcjach, które można zakupić w sklepiku.

Otóż, konkurs jest bardzo prosty. Wystarczy polubić ten post, a także dodać komentarz: "Biorę udział w losowaniu!". Losowanie odbędzie się w najbliższą niedziele, czyli 15.02.2015 - w godzinach wieczornych. Zwycięzce podam w tym temacie, a także poinformuje Go na priv.

Spis treści. 

Aby wziąć udział w losowaniu musisz:

a) Polubić ten post,

B) Skomentować następująco: "Biorę udział w losowaniu!"

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pytanie niech napiszę do mnie na priv! Każda osoba, która będzie zaśmiecała temat będzie karana ostrzeżeniem.

Edytowane przez Ojciec
  • Lubię to! 26
Opublikowano

Przypominam o konkursie. Jutro o godz. 20:00 losowanie! Zachęcam tych, którzy nie wzięli jeszcze udziału.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.