Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

696024476_PODLUP4.png.f36061ecf282816ed4c8d0604aff224a.png

Cześć cześć Wam!

Jaki dziś mamy dzień? Środę? No to superancko się składa, bo mogę już dodać kolejne wydanie "Pod lupą".

Kto trafił pod nią tym razem? Członek grona moderatorskiego i opiekun teamspeak'a - @ Jase.

Bardzo dobry opiekun, przyjazny, dowcipny i bardzo pracowity. Lubi wódeczke i dobrą kiełbase!

@ Jase to bardzo miła i pomocna osóbka, przez mały odstęp czasu sporo dla mnie zrobił i jestem za to wdzięczna. Złoto moderator, odpowiednia osoba na funkcje administracyjne

@ Jase to mega morda. Osoba z bardzo dużymi umiejętnościami w dziedzinie informatyki, oferująca swoją pomoc bezinteresownie. Nie lubi się chwalić tym, co robi, po prostu robi swoje.

@ Jase? Pierwsze słowa, które mi przychodzą do głowy to to, że jest osobą na pewno bardzo sympatyczną. Jest bardzo miły, pomocny i stara się utrzymywać porządki na TeamSpeaku.

@ Jase, osoba której szybko zaufałem świetnie z nim się dogaduje. Jest pracusiem! Wspaniały człowiek polecam go

Dostał rangi, bo jest gruby, innym osobom należały się rangi, bo on był 3 miesiące na sieci i moderator, a wcześniej miesiąc i admin ts

Nie znam, aczkolwiek wydaje się w porządku. Jakiś tam root chyba na tsie:cry:

Jest osobą słowną oraz posiadającą kulturę. Bardzo dobrze spisuję się w roli moderatora forum. Mój imiennik.

@ Jase to spoko mordka. Pomocny, zawsze chętny do działania

@ Jase, tak zwana kiełbaska:default_biggrin: Strasznie śmieszny chłopak, czasami jego żarty walą mnie dosłownie na kolana. Lubi pomagać, mocno się angażuje. Ogólnie mega pozytywna osoba

• Lubię to! 11
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za tak miłe słowa! :heart1: Chętnie bym jeszcze raz podziękował każdemu z osobna, lecz lupka jest anonimowa. 

Spoiler

22 minuty temu, -W-P- napisał:

On jest miły? Kiedy? XD

Zawsze :cry:

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.