Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: JD

Nick admina banującego: Kaneś

Data/Mapa: 23:00 04/12/2019 Train/Mirage

SteamID: STEAM_1:1:521575524

Serwer (mod):  katujemy.eu 5maps                             

Opis sytuacji: Grajac sobie na serwerze 5maps katujemu.eu z moimi kolegami Conez i Sleep10 otrzymałem bana permbana za rzekome WH nie wiem o co chodzi na train nie przypominam sobie nic co moglo sie wzbudzic niepokojace emocje ktore wynikaly by z VAC shoot'ow a na Mirage po zagranych 6 rundach szło mi doskonale 16/2staty akcje naprawde jak na ppl 6-10 jedna sytuacja z kuchni jak zabilem 5 to bylo naprawde vacowe i tu sie zgodze to moglo podwazyc moja niepokalanosc w CSGO bo sam bylem zaskoczony a tym bardziej ze nic mi wczesniej nie szlo a jezeli wracamy do kwestii zabijania przez dym granatow a nawet obreby smoke (co mi mowili moi koledzy ze yo sie wydaje podejrzane) to jest na to proste wytlumaczenie Nvidia Gefroce i ustawienia ekspozycja/kontrast , kolory i detale . Nawet jak nie otrzymam unbana , to apeluje zeby Admini ktorzy chca nadac komus bana kierowali sie rozsadkiem i patrzyli jak ktos gra a nie jak typowy goldzik czy kalaszek widzac osobe ktora zrobila jakas vac akcje odrazu banowac dlatego prosze bo wiem ze sa ludzie dobrzy(choc nie twierdze ze jestem) i slabi ktorzy maja cheaty to widac po moviemencie i zachowaniu w poszczególnych sytuacjach

Wycinek z konsoli: czego wycinek?

Opublikowano (edytowane)

Rozpiszę jak wrócę jutro ze szkoły. 

-_- Wyrażaj się z szacunkiem. 

Edytowane przez Kaneś
Opublikowano
17 minut temu, Kaneś napisał:

Rozpiszę jak wrócę jutro ze szkoły. 

-_- Wyrażaj się z szacunkiem. 

a czy ja sie nie wyrazam? 

po pierwsze jako ze zyjemy w państiwe demokratycznym to moge swoje zdanie wypowiedziec i z poszanowanie dla drugiej strony 

skoro ja sie wypowiadam i szanuje druga strone to w czym problem

szukanie na siłe problemu jest czesta przyczyna porazek...

Opublikowano (edytowane)

Link do demka: http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20191204-231049-1452152840-de_mirage-__________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

2;22 - W momencie gdy zszedł ze schodów od razu dostał perfire. ( nie widziałeś jak schodził)

4;09 - Wskoczyłeś na side B; nie sprawdzając żadnej miejscówki, na nożu i ustawiłeś się od razu pod okno w kuchni gdzie zaraz stamtąd wyjdą gracze. 

4;14 - Normalne zabójstwo - frag 1.

4;15 - Szybki strzał w  głowę gracza który był w locie (nie widziałeś go i nie słyszałeś iż strzelałeś do frag 1) - frag 2.

5;07 - Pewnie wychyliłeś się w stronę rampy i rzuciłeś smoke  ( przeciwnik był za ścianą ustawiony defensywnie ).

5;19 - Skróciłeś zasmokowaną rampę sprawdzając dokładnie pozycje w której przeciwnik się znajdował. 

6;13 - W momencie gdy przeciwnik podążał z mida na short i na b - chciałeś go zabić w plecy ale nie trafiłeś.

6;39 - Przeciwnik podchodził z rampy cały czas na shift w momencie jego wyjścia za schody ty wychodziłeś już na niego wcelowany z konektora.

7;37 - Szybko skróciłeś pałac, od raz poleciał prefire w stronę przeciwnika. 

Mówisz ze grałeś z kumplami, może ci podpowiadali na jakimś komunikatorze głosowym.

Decyzję zostawiam Sędziemu -_-

Pozdrawiam.

Edytowane przez Kaneś
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.