Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Smurf

Nick admina banującego: Meow.

Data/Mapa: Mirage#2 12-01-19 03:22

SteamID: STEAM_1:1:468918585

Serwer (mod): ██★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2 |                             

Opis sytuacji: Sytuacja ? Hmm nikt nic nie mowil gralem sobie spokojnie nagle dostaje bana za nie wiem co. Podejrzewam ze akcja ktora zrobilem doslownie sekunde przed banem to wlasnie ta za ktora go dostalem. Wybiegam sobie konektor w strone bs ' a' rzucam smoke jednak wybiegam przed tym zanim smoke sie pojawil widze typa i strzelam w niego jednak akurat wybuch smoke i wygladalo to jakbym strzelil przez niego.

Wycinek z konsoli:

Link do sourcebana http://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:468918585&advType=steamid&Submit

Edytowane przez SmurfDoo
Dodanie link soruceban
  • Haha 1
Opublikowano

1:35 zbyt szybki strzał przez smoka.
1:40 bardzo pewny strzał w głowę.
2:00 nie sprawdzasz w ogóle, pozycji wybiegasz na pewniaka, zbyt pewnie czujesz się w zaistniałej sytuacji . Oraz oczywiście bardzo pewny strzał w głowę.
3:08 bardzo pewnie spikowałeś  konektor i od razu oddałeś strzał, po kolejnym spikowaniu już tego strzału nie oddałeś tak jakbyś wiedział że nikogo tam nie ma.
3:18 wcelowałeś się w model przez ścianę po czym znów smoke został rzucony nie mogłeś wiedzieć że stoi tam przeciwnik lecz oddałeś pewne strzał i zabiłeś go w głowę skanując go
4:50 w celowanie się wychodzącego wroga nie mogłeś go słyszeć a jednak oddałeś doskonałego prefire i go zabiłeś strzałem w głowę.
6:20 bardzo dobry wzrok jak również bardzo dobre strzały przez smołka oczywiście. 2 pewnych kile.
13:16 znowu dobrze wiedziałeś że znajduje się tam wróg i idealnie powolutku wcelowywałeś się w niego.
15:20 już leciałeś z celownikiem wyżej bo wiedziałaś że wróg znajduje się na górze.
19:25 oczywiście twój idealny smoke, który jest zawsze tak samo słaby jak każdy inny ale dobrze wiesz że tam znajduje się wróg i tam się wcelowywujesz
19:40 nie wiem zabijasz jednego kolesia z szorta po czym biegniesz na pewniaka, nie sprawdzasz w ogóle innych pozycji, wcelowywujesz się po raz kolejny tam gdzie znajduje się wróg, ale nie mogłeś być pewien że nie ma go gdzie indziej gdyż nie był on ostatni.
20:00 zaraz potem poleciałeś sobie bardzo modelowo na dwóch graczy także gratulacje.
21:45 w zasadzie nie wiem jak to skomentować bo walisz bardzo pewną pestkę oczywiście zabijasz w smoku jeszcze w dodatku także. +1
22:00 w apsach na  b dobrze wiedziałaś że jest kilku graczy aczkolwiek bardzo pewnie wchodziłeś w te smoki i na samym końcu byłeś  wcelowany w jednego gościa ze schodów.
23:12 znów bardzo pewne wcelowanie się w zakręt oraz pewny strzał w głowę
26:45 aimlock ?
A 28:10 triggerbot?
28:15 Bardzo pewna pestka zakończona strzałem w głowę. 

Grasz strasznie dziwnie, biegasz z nożem po mapie jak nikogo nie ma w pobliżu, wiesz dokładnie gdzie masz się wychylić. Dla mnie coś masz i starasz się kryć ale czasem lecisz na ostro.

Dobrej nocy

Pozdrawiam Meow.

:cat2:

• Uwielbiam 5
Opublikowano

Skąd mogę pobrać również demo opisane wyżej.

Na Sourceban brak takowego chciałbym sam ocenić wszystkie opisane sytuacje.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.