Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

985906251_PODLUP2.png.fcae22730659dfa0ee2b38ebef48bf00.png

Siemanko!

Mamy dzisiaj środę, a więc dzień, w którym ukazuje się Wam kolejne wydanie "Pod lupą".

Dzisiaj trafiła pod nią kobieta, adminka Only Mirage #2 i opiekunka 5Mapsa. Kto to taki? Tak, to @ Nati.

@ Nati jest osobą bardzo przyjazną i towarzyską. Niezmiernie się cieszę, że mam przyjemność z nią rozmawiać :default_wink:. Dobrze sprawuje się jako opiekunka 5 mapsa.

@ Nati jest bardzo sympatyczną osobą, lubi się pośmiać, pożartować, a przede wszystkim #TeamFoczka haha

Bardzo fajna, kulturalna dziewczyna. Do pogadania, tańca i różańca. Pozdrawiam ją z całą rodziną.

ooooo Nati, to prawilna dresiarka i naczelny loczek! Bardzo miła osóbka, można się z Nią pośmiać, pożartować, lubi spamować. Jest rzetelna i sumienna. Jeśli ma coś wykonać, wykonuje to na 200 %!

@ Nati moja najukochańsza przyjaciółka traktuje ją jak siostrę jest wspaniała osoba ma mega wspaniały humor osoba warta zaufania i na koniec nawet jak ostatnio często się kłócimy to i tak lovciam mocno sis :heart1:

Nati to bardzo pozytywna osoba, która zawsze stara się wszystkich pocieszyć. Uważam ją również za bardzo pracowitą i zorganizowana dziewczynę. ::D

Ona chyba wszystkich lubi xd, taki maly spoczko loczek

Ogolnie przemiła osoba i oczywiście pomocna, wyrozumiała

Z Nati rozumiemy się bez słów, lubię z nią rozmawiać i zawsze fajnie jest to spędzony czas

Myślę, że Nati jest jedną z prawdziwszych osób na tym forum. Zawsze jest pogodna i potrafi zabić jednym strzałem na arenkach :heart1:

Do zobaczenia za tydzień katy! c:

• Lubię to! 9
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.