Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1686042418_podlup1.png.096112e74eebc56e51dd69ca6e3ebca5.png

Dzień doberek!

Dzisiaj środa, czyli wedle grafiku wypada dodać kolejne wydanie "Pod lupą". Oto i one!

Dzisiaj pod nasze szkło powiększające trafiła dziewczyna, która była świetnym moderatorem i redaktorem, a teraz zawitała do Nas ponownie i powróciła na jedno ze swoich stanowisk. Tak tak, mowa oczywiście o @ voıɔe!

@ voıɔe - Znana również jako Natalka - Pani doskonała hahaha. Bardzo miła i pozytywna osóbka. Jest bardzo grzeczna, tak jak tatuś uczył xd

Miła osóbka, świetny redaktor. Jest jeden mały problem z nią, strasznie oszukuje w monopol :cryingg:

Wydaje się być miłą i jest bardzo interesującą osobą. Chciałbym poznać osobiście. :default_biggrin:

Nie znam jej, wydaję się być ok.

Ładna pani redaktor spontany
Ta opinia nie jest anonimaaa tylko od fristaljowca ktory jest naaj3bny

Natalka to bardzo odpowiedzialna i pracowita dziewczyna. Jest świetną kumpelą, z którą można popisać o wszystkim. Lovvki Nacia :serduszko: 

Miła, spokojna osoba. Ma wiele wspaniałych pomysłów.

Natalkę znam już bardzo długo, jest to przesympatyczna osoba, bardzo pomocna. Mam nadzieję, że kiedyś zobaczymy się w realu! :serduszko:

Nie znam jej za dobrze, ale z tego co wiem była dobrym moderatorem, który sumiennie spełniał swoje obowiązki. Obecnie jest redaktorem i mam nadzieję, że zaskoczy nas czymś ciekawym i dotychczas nieznanym ^^

Bardzo sympatyczna osoba z dużym zapałem. Świetnie się sprawdza jako redaktor.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.