Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

58763411_596659140835988_887259911144289

Trochę nie trzymam się harmonogramu ale wrzucam gdy tylko mam chwilkę wolnego czasu. Pora na naszego moderatora @ Dewey'a!

Sympatyczny alkoholik, porządny, nigdy nie żebra. Jestem z niego dumny. Lubię typa. BUZIACZKI MISIU.

@ Dewey.. wiadomo.. alkoholik 😂. Dobrze rozmawia mi się z nim na ts'ie. Jest jedną z tych osób, które muszę przekonać do zaśpiewania dla mnie oraz czekam na wspólne kamerki. ^^

@ Dewey jest bardzo dobrym opiekunem retake, moderatorem. Należy do najlepszego składu AlkoTeam. Najebiesz się ze mną w Mielnie misio? ❤️

Owłosiony gorylek z dobrym sercem, super mordeczka do picia, choć sam nie nadąża i z reguły pada za szybko.

@ Dewey jest to naprawdę spoko ziomek, lubi wypić jak My wszyscy. Spełnia się w roli moderatora, jeszcze nie wrócił z Ibizy :D

@ Dewey- urodzony tygrys. Wspiera mnie mocno odkąd się poznaliśmy i zawsze był dla mnie taki kochany ❤ Mój forumowy wujek. Buziaki tygrysie.

@ Dewey - bardzo pozytywny chłopak, pomocny i odpowiedzialny na swoim forumowym stanowisku. Fajnie się z nim rozmawia na ts'ku. A i jeszcze, wiek gra u niego małą rolę, bo jest on cały czas młody duchem! Buziaki Łukaszek 😘 

Ogólnie osoba bardzo zaczepna - iykwim :D miałem okazje z nim pogadać, a dokładniej usłyszeć chyba na ts'ie ze dwa razy, ale wydaje się być spoko mordunią. Buziaki.

Dobry tygrysek nie jest zły :default_blush:

Diłuś przyjazna, niekonfliktowa osoba. Lubi sobie wypić zresztą jak każdy w dzisiejszych czasach 😂 Jako jeden z nielicznych przykłada się do swojej pracy.

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Kochani... jestem w szoku. Jest mi ogromnie miło czytać, co o mnie napisaliście.

Bardzo dziękuję za wasze wypowiedzi.:serduszko:

1. Ja Ci dam Misiu! Jest tylko jeden Miś na Katu xD

2. Raz już śpiewałem i wystarczy :D Kamerki zawsze spoko :D

3. Najebie się, już mnie namówiłeś :D

4. Raz mi się przysnęło i wypomina :/

5. Ibiza cały czas au!

6. Dla dobrych ludzi zawsze <3

7. Szkoda że już tylko duchem :P

8. Czasem się komuś uda mnie nakręcić :D

9. Ba. Zawsze jest dobry :P

10. Dziękuję za uznanie :)))

Kocham was bardzo mocno!

#family #katujemy

AU!

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.