Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

2021106181_podlup1.png.d0c6bb1f7ea50c3bf07afcc56cc0b7e6.png

Witajcie moi drodzy!

Dzisiaj kolejny poniedziałek, a co się z tym równa? Oczywiście, że kolejne wydanie "Pod lupą". W tym tygodniu trafił pod nią jeden z Naszych moderatorów zakochany w motoryzacji i muzyce! Mowa oczywiście o @ Petrektt!

Hmmm, miły uczynny, zabawny chłopak. Jak zjawiłam się na katach pokazał się z bardzo dobrej strony!

Emmm wydaje mi się, że jest to spoko osoba do pogadania/pośmiania się.

Piotruś jest cudownym człowiekiem. Wiem, że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji, tak samo jak on na mnie. Chcę dla niego jak najlepiej, oraz aby z każdym dniem uśmiechał się coraz bardziej. Bardzo się cieszę, że go poznałam bo sprawia mi wiele radości, choćby poprzez wzajemne wysyłanie memów XD.

@ Petrektt w sumie za wiele o nim powiedzieć nie mogę, bo się prawie nie znamy. Wydaje się być miłym i ogarniętym chłopem z wieczną depresją. Jakiś tam gust muzyczny ma, a jego bity czy co tam wrzuca, są w miarę dobre. 5

@ Petrektt jest dziwnym człowiekiem, wydaje mi się, że jest cały czas zjarany.

W porządku chłopak, parę razy gadaliśmy na ts'ie czy śmieszkowaliśmy na sb. Polecam. Piotr Fronczewski.:default_biggrin:

Nie lubię, nie trawię. Działa strasznie na nerwy.

Człowiek depresja strzelający rapowymi statusami, spoko ziomek.:default_biggrin:

Cham, prostak. Kłótliwy człowiek. Gruby na bramkę Xd

Piotrek mój najlepszy rakietowy przyjaciel. Wspaniały kompan przy tworzeniu serwera ffa. Kocham go :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Oo, dziekuje bardzo za wszystkie ciepłe słowa, te nie ciepłe też. Pozdrawiam :serduszko:

• Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.