Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

3eLcrjG.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałbym was poinformować iż dokładnie dnia 17.10.2017r minie trzeci rok naszej sieci. Jestem bardzo zadowolony, że sieć przetrwała aż  trzy lata i miejmy nadzieję ze przetrwa i czwarty! :D Z tej okazji chciałbym ogłosić ze na dniach będą zorganizowane konkursy itd. w którym będzie można wygrać cd-keye do różnych gier min. CS:GO itp. Odbędzie też konkurs na wasze stanowiska komputerowe oraz jak będą chętni wrócimy do MISS/MISTER jak 2 lata temu!

Jakoś na święta planujemy nowy szablon forum oraz dużą reklamę na serwer ONLY DD2 CS 1.6.

Z tej okazji kto napiszę do mnie na steam/pw/gg dostanie -25% na usługi z naszego sklepu! :)

Każdy z Was stanowi naszą społeczność, jedni odgrywają mniejszą, inni większą rolę za to chciałbym wam bardzo podziękować! 

Dziękuje administracji serwerów, za pomaganie mi jak i przyzwoite pilnowanie serwerów i tym którzy byli lub i dalej są ! oraz wam - graczom :)

Kilka ssów:

Pierwsze logo sieci Katujemy.eu

6_logotyp.png

ROK 2015:

dp5bzZT.jpg

ROK 2016:

VSLuj6j.jpg

ROK 2015 I 2016 UWAŻAM ZA NAJLEPSZY DO TEJ PORY! ZOBACZYMY MOŻE TO SIĘ JESZCZE ZMIENI :D

POZDRAWIAM I DZIĘKUJE JESZCZE RAZ WSZYSTKIM! :WUB:

• Lubię to! 11
Opublikowano

ladnie ladnie :) pamietam caly ten czas czas, ludzi ktorzy byli oraz pozostali, to jedyna siec na ktorej jestem tak dlugo. Pozdrawiam i rowniez dziekuje za to co robicie dla nas!

• Lubię to! 3
Opublikowano

Polubiałem,a co do sieci no to fajny główny admin i w ogóle fajni ludzie na tym co się zwie serwery.

Dużo cheaterów takich jak Paweł,un1qx,Karcia,Strong,Frodo i wiele wiele innych nie zreportowanych friendsów,ale co zrobisz :(.

Dzięki happy za te kilka lat wyzywania mnie na TS3 podczas grania w CS'a czy to Monopoly razem się świetnie bawimy xD? (żartowałem).

Trzymamy się póki happy nie zacznie ćpać i nie wiem skąd on bierze kase na te wszystkie opłaty zapewne handluje jakimś proszkiem Vizir cy cuś.

Fajnie,że z wami jestem często praktycznie cały dzień na serwjerach cijes goł,gdzie mogę banować i kickować czystych graczy bez powodu :).

To kolejny III rok dla mnie na pewno nie III bo raczej II,ale tego też nie jestem pewien bo nie wiem kiedy happy dał mi admina,ale TO NA PEWNO nie jest powód dla którego jestem cały czas z wami i NA PEWNO nie zostałem zmuszony  na napisanie tego posta.

Znalazłem również trochę czasu w chwilach kryzysu umysłowego pomysłów admina happy,żeby zrobić jakiś banner i przerobić logo bez .PSD bo po co komu .PSD xD.

@happy birthday katujemy.

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.