Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Jaki kolejny mod  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki kolejny mod

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Witam,

Jako iż posiadamy własnego dedyka i płacimy za niego stałą kwotę nawet jak jest x serwerów planujemy otworzyć kolejny serwer CS:GO jak widać nowe serwery okazały się dobrym pomysłem i dobrze się kręcą :)

Opublikowano

Deathmatch według mnie nie ma obecnie sensu, zwłaszcza, że ludzie którym naprawdę zależy na poprawie swoich umiejętności wybierają te TOP PL, typu: NEOGEAR. Najlepszym pomysłem byłby zwykły 4FUN, który od lat cieszy się dużym zainteresowaniem. Odpowiednio skonfigurowany, właściwy dobór administracji i interes powinien się bez problemu kręcić. IMO - najlepsze możliwa, opłacalna opcja. 

Co do serwera 5vs5. To jest dobry pomysł, ale ludzie, którzy grają na publicznych serwerach najczęściej chcą się sprawdzić gdy na serwerze jest sporo osób, jest duża szansa na fragowanie i dynamiczną rozgrywkę. A to jest typ serwera, gdzie tej dynamiki może brakować, zły balans teamów może psuć całą zabawę - a w przypadku przewagi jednej z drużyn gra po prostu staję się not fair. 

Fanem SURF-a nigdy nie byłem i nie będę. No chyba, że są miłośnicy takiej zabawy to nie mam przeciwwskazań. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Najlepszą z w/w opcji według mnie jest 4FUN - grywalny i popularny. Serwery typu DM muszą mieć mocny start - ciężko jest rozkręcić (Kiedyś był DM i okazał się klapą), SURF - są serwery, ale czy jest on popularny? Może BHOP? Niby grywalny, zrobić unikalną paczkę i spróbować?

Opublikowano

Powiem szczerze zamiast stawiać nowy serwer to zarobcie najpierw na reklamy...

@edit: a pozniej sciagacie bezsensowne skladki...

Rozwincie serwery na op ktore sa a pozniej myslcie o nastepnych serwerach to jest moja mala rada ;)

Zachecajcie ludzi do kupna vipa cos dodajcie od siebie do niego. Wiecej konkursów.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.