Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Szycha

Nick admina banującego:Lizcon

Data/Mapa:De_dust

IP/SteamID:49506506

Serwer (mod):CODMOD

Opis sytuacji:Ban za wyzywanie z czego dostałem przedtem ostatniego bana na 1 h a jak wszedłem po banie dostałem kolejnego bana na 7 dni

Wycinek z konsoli:

Dowód nr.2 napisany przed chwilką

post-8083-0-98161100-1488566975_thumb.png

post-8083-0-86104200-1488567627_thumb.png

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po pierwsze zastosuj się do wzoru. http://katujemy.eu/index.php?/topic/4322-obowi%C4%85zkowy-wz%C3%B3r-dzia%C5%82u-odwo%C5%82anie-od-bana/

Po drugie

-wyzywa graczy od dzieci,noobów

Masz jakieś dowody?? Nie wydaję mi się... Osoby takie jak MaSkEr2 cz OziDance potwierdzą że to ty wszystkich wyzywasz. Od frajerów i kurew (tu przepraszam za wyrażenie ale cóż taka jest prawda)

Po tym jak ci dałem bana za używanie mikrofonu i ogarnięcie się zacząłeś mnie wyzywać "frajer" "kurwo" itp. (Co nie pamiętasz?)

-nie toleruje

Wytłumacz mi czego nie toleruję bo nie rozumiem...

-wlepia bany po za 1 razem za mikrofon 16+ (powinien chociaż ostrzec)

Oj oj oj przeginasz... Zawsze spamie kilka razy bindem "Mikro +16 lub po mutacji" ty sobie z tego nic nie robiłeś i jeszcze śmiałeś mnie obrazić...

http://imgur.com/a/nBPQx <--- Nasza konwersacja na TS3 (ja już nic nie odpisuję wyjaśniam to tutaj od razu)

A i jak mam czelność ciebie nazywać dzieciakiem?? No nie wiem bo może tak się zachowujesz...

Wykazuje żal bo nie powinienem wyzywać go ale dostałem 1 bana na 1h po chwili gdy wszedłem dostałem bana na 7 dni

Proszę o sprawiedliwość oraz UB

Z tego co wiem wyzywałeś nie tylko mnie (jak byliście sami z OziDance na serwerze to nieźle go cisnąłeś...)

O sprawiedliwość prosisz powiadasz? Dostałeś ją w formie bana na tydzień...

Ciągle się przechwalasz czego to ty nie wprowadziłeś (i tu cytuję z linku wprowadzonego wyżej) "wprowadziłem kulturę wobec adminów : hehe,Kennys"

Coś takiego wprowadzić mogli jedynie oni, nie ty...

Świadkami zdarzenia bana są OziDance, MaSkEr2 i Mad Max (był chyba ktoś jeszcze lecz nie pamiętam)

Jeżeli trzeba niech się wypowiedzą.

I mam nadzieję że wrócisz dopiero gdy przemyślisz swoje zachowanie.

I jak podajesz rozmowe to podawaj ją w całości...

Tam napisałem że nie, nie dbam o to co się stanie po skardze. Tylko nie dbam o to co ty napiszesz bo moja decyzja była słuszna. (Wytłumaczyłem bo chyba nie zrozumiałeś.)

Tym screenem co wysłałeś pogrążasz sam siebie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Masz jakieś dowody?? Nie wydaję mi się... Osoby takie jak MaSkEr2 cz OziDance potwierdzą że to ty wszystkich wyzywasz. Od frajerów i kurew (tu przepraszam za wyrażenie ale cóż taka jest prawda)-Tak pamiętam ale raczej nie powinno się dostawać bana 2 razy z rzędu za jedno i to samo . MaSkEr2 nie mówił tego ale gracz Izakooo oraz Psycho PATA sami to mogą potwierdzi a z OziDance mam ,,spinę" ponieważ nie umie grać i ciągle go zabijam ps.wyzywa mnie od botów itp z czego się śmieje dlatego jest na mnie zły

Wytłumacz mi czego nie toleruję bo nie rozumiem...-nie tolerujesz młodszych graczy !

Oj oj oj przeginasz... Zawsze spamie kilka razy bindem "Mikro +16 lub po mutacji" ty sobie z tego nic nie robiłeś i jeszcze śmiałeś mnie obrazić...+spamiłeś tylko na mapie De_aztec winter

A i jak mam czelność ciebie nazywać dzieciakiem?? No nie wiem bo może tak się zachowujesz...- pomimo mojego wieku zachowuje się bardziej doroślej od ciebie (nie próbuje się dowartościować przed komputerem wyzywając młodszych graczy i tym podobne)

AAA i już nie pamiętasz jak były początki twojego panowania na tym serwie (wyzywałeś itp screenów nie mam ponieważ było to dawno ale prosiłem kenny'esa o bana dla ciebie za wyzwiska)

O sprawiedliwość prosisz powiadasz? Dostałeś ją w formie bana na tydzień..-masksymalnie powinienem dostać bana na max 1dzień

Coś takiego wprowadzić mogli jedynie oni, nie ty...-upominałem ich że jako admini nie powinni się tak odnosić do graczy młodszych i starszych

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak pamiętam ale raczej nie powinno się dostawać bana 2 razy z rzędu za jedno i to samo . MaSkEr2 nie mówił tego ale gracz Izakooo oraz Psycho PATA sami to mogą potwierdzi a z OziDance mam ,,spinę" ponieważ nie umie grać i ciągle go zabijam ps.wyzywa mnie od botów itp z czego się śmieje dlatego jest na mnie zły

A pamiętasz że już wcześniej dostałeś ode mnie bana za mikrofon i obraziłeś mnie? Dzisiaj ta sytuacja się powtórzyła i nie darowałem ci tego...

A co do tego z kim masz spiny to mnie nie obchodzi. Ja tylko stwierdziłem fakty kto tam był i może to potwierdzić. A co do twoich kolegów (Izakooo i psycho PATA) oni też nie raz łamali regulamin.

nie tolerujesz młodszych graczy !

Dla twojej wiadomości. Młodsi gracze nie powinni grać w gry od 16 lat!

spamiłeś tylko na mapie De_aztec winter

Spamię ciągle gdy ktoś bez mutacji lub 16 lat odzywa się przez mikrofon! (To udowodni ci cały serwer [Ponieważ nie lubię dzieci które odzywają się przez mikrofon i mówią coś bez sensu])

pomimo mojego wieku zachowuje się bardziej doroślej od ciebie (nie próbuje się dowartościować przed komputerem wyzywając młodszych graczy i tym podobne)

Ty próbujesz się dowartościować w sposób taki, że myślisz że coś zrobiłeś na tym serwerze a tak naprawdę tylko tam grasz... Z twoich wypowiedzi no to nie za bardzo mi się wydaje że zachowujesz się "bardziej doroślej" (polecam słownik). Ja przynajmniej nie wyzywam ludzi... I nie muszę się dowartościowywać, i nie będę ci tego udowadniać.

masksymalnie powinienem dostać bana na max 1dzień

Za nie jednokrotne obrażanie admina i graczy? Nie wydaje mi się...

upominałem ich że jako admini nie powinni się tak odnosić do graczy młodszych i starszych

Więc o to ci chodziło, lecz i tak takie coś mogli zrobić tylko oni. Ponieważ to była ich decyzja nie twoja.

A ja wprowadzam porządek na serwer i pilnuję by ludzie tacy jak ty, nie uprzykrzali gry innym.

http://581726.hltv2.pukawka.pl/hltv-1703031844-css_nuke_winter-1488563040-1488563880.zip  <-- Demo do pobrania 5:38 spamiłem nie raz od wtedy (nawet wcześniej też).

I niestety nie udowodnie że Szycha mnie obrażał, ponieważ obrażał mnie przez mikrofon a HLTV nie nagrywa gdy ktoś coś mówi... No cóż... Więc wyjdzie jednak na to że się pomyliłem (może rzeczywiście nie na tydzień tylko mniej mogłem dać) no ale ja wiem jaka była prawda i w tym momencie można pytać już tylko świadków. 

Świadkowie: psycho PATA(jego kolega więc pewnie będzie kłamać), MaSkEr2, OziDance, Mad Max, Hadesiak

To wszystko co chciałem... (no cóż mówi się trudno jeżeli HLTV nie nagrywa tego co ktoś mówi)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.