Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam! :) Mam na imię Klaudia co pewnie sami wywnioskowaliście po moim nicku. Mam 24 lata, wywodzę się z Rudy Śląskiej. Ogółem na sieć trafiłam całkiem przypadkowo, gdyż dopiero co zamknęłam własną. :) Interesuję się sportem, motoryzacją oraz architekturą. Jestem kibolką, nie będę mówić za jakim klubem jestem, bo nie o to tu chodzi, choć pewnie i tak większość się domyśla. Co do motoryzacji to jeżdżę motocyklami - obecnie mam Hondę CBR 600f. <3 Aktualnie nie gram na żadnym z Waszych serwerów, aczkolwiek, gdy zacznę będę kryć się pod nickiem: "Klaudyna" albo "MotoSerce | Klaudia". :) Jaka jestem? Nie będę tego zdradzać, chcę by każdy sam wyrobił sobie swoje własne zdanie na mój temat. :) Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witam klaudie ;p

Ladnie , masz dziewczyno troche tych zainteresowan , ciekawy jestem xd a zwlaszcza tego ze interesujesz sie motoryzacja

Wiec widzimy sie niebawem na serwie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.