Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym ubiegać się o miano administratora serweru : Katujemy.eu cs go mod #2.

Gram na tym serwerze miej więcej codziennie po około godzinkę , no może cztery i coraz częściej zauważam aktywność cziterów (cheat-eró) na tym serwerze .

Często grając ze znajomymi poprostu irytują nas zachowania takich graczy . Więc postanowiłem zgłosić się na administratora .

Nick: wieQ

Imię: Mateusz

Staż na serwerze: ok . 3-4 miesięcy

Doświadczenie: gram w cs 1.6 od 8 lat i w cs go od roku 

Znajomość AMX [0/8]: 7,5 muszę sobie przypomnieć resztę.

Czy byłeś / byłaś już adminem?: byłem administratorem na kilku serwerach (4fun.poznan.pl  ,jailbreak harnaś )

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od godziny do czterech ,czasami więcej

Dlaczego Ty?: Lubię grać na tym serwerze i irytuje mnie zachowanie niektórych graczy ,oraz chciałbym grać na tym serwerze ze znajomymi ,promować serwer i dbać o porządek i kulturę na serwerze.

Kontakt: tel:667150 162 , skype : matiin8 , e-mail : [email protected] i na serwerze pod nickiem : wieQ

Dziękuje , mam nadzieje że pomyślnie zostanie rozpatrzona moja prośba o pełnienie funkcji administratora .

STEAM : https://steamcommunity.com/profiles/76561198066477146

Opublikowano

Edit: fajnie, fajnie - nie masz 1.6 na stim

Na profilu widnieje:

W grze spoza Steam

Counter-Strike 1.6 v43

Na nie

Ale generalnie nie ma różnicy w tym czy cs 1.6 posiadam na platformie steam czy nie cs jest podpiety pod steam zeby bylo wiadome ze nie gram na cheatach czy tym podobnych wspomagaczach .

A gdybym miał cs 16 na steamie było by na tak ?

Opublikowano

Edit: fajnie, fajnie - nie masz 1.6 na stim

Na profilu widnieje:

W grze spoza Steam

Counter-Strike 1.6 v43

Na nie

Ps. Gdybyś miał steama to, to wiele zmienia ;)

cs moze byc wspoldzielony?

Opublikowano

Chyba , że mogę prosić o administratora na katujemy.eu cs go mod #1   Tam jeszcze nie widziałem ani razu admina a cheaterów przybywa.

Opublikowano

Naprawędę proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania . Będę wiernie służył serverowi .

Opublikowano

Czasem gracz cs z poza steam jest lepszy niz ze steam gdyż niektórzy nie maja pieniędzy na tą samą gre tylko zeby byla ze steam

:) :D :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.