Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość anexity

Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Odpala się, mimo to jest słaby :D Pozytywna osoba, spokojny, pomocny, ogarnięty, nie lubi mnie Xd jak złapie 'bułe' na początku stwierdza że tylko tyle potrafie, parówa ;)

Opublikowano

Gracz z Ciebie slaby ale kumpel i admin wspanialy ;3 jestes jesscze gimbuskiem mozna z Toba pogadac o wszystkim ;3 jak skonczysz 18 lat zabierzemy Cie razem z Jonim na kobiety ;3

Opublikowano

a więc tak:

-pogadasz z tobą na każdy temat

-jesteś dobrym adminem ,nie wiem jak ubt tego nie oceniam

-jeżeli to nie fart to bardzo dobrze grasz w 1.6

-nie ma z tobą żadnych problemów,zawsze się  dogadamy

ogólnie spoko koleś,same zalety oby tak zostało :)

Opublikowano

Spoko ziomek, Da się pogadać, Parówka, Botek, Zabawny, Ma umiejętności w CS-ie,Gimbus. I cham (ale bardzo rzadko jak już go ktoś wkurzy). :D  :ph34r:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpał jakich mało zarówno w 1.6 jak i Cs GO, używa własnej roboty myszki z podgrzewaczem na kciuk, lubi kluski z rosołu oraz kosteczki. A tak na serio to sympatyczny małolacik z którym można na luzie pogadać, dobrze wywiązuje się z zadań jako UBT i ogólnie da się tego małego karakana lubić :D (przy mnie nie odpala bo się boi) :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.