Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

1. Wnoszę o zniesienie zakazu kampienia w GR podczas FD, ponieważ ciąglę chodzicie jak boty (bez urazy) i idziecie zbierać te bunty do ranku zamiast zwiedzić sobie mapę w tym czasie, ewentualnie zrobić tak by w tym dniu strażnicy byli nieśmiertelni (nie dało się zabić przez więźniów w tym dniu).

2. Zredukować zadawanie DMG z pięści, ponieważ jeśli jest np. boks, to zadługo to trwa, a lepiej by było jak by się go więcej zadawało obrażeń np. 5 z "lewego", a około 9-11 z "prawego".

3. Te zdania "no dobra spier***amy" itp. często zagłuszają prowadzących i innych graczy, wnoszę o usunięcię tego z serwera, nie potrzebne to jest moim zdaniem.

4. W menu czapki proponuję poukładać je alfabetycznie by było je łatwiej odnaleść!

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

1. Co do pierwszego jestem na Tak.Tylko wtedy zmniejszyć czas trwania FD.

2. Jestem na Nie.Ale zmieniłbym ,że jak svip ma boks to powinien mieć zredukowane HP.

3.Te zdania zostawiłbym ,lecz byłyby tylko dla vipów i Svipów.Niebyło by niepotrzebnego spamu.

4.Na Tak.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

1. Co do pierwszego jestem na Tak.Tylko wtedy zmniejszyć czas trwania FD.

Dobry pomysł, ponieważ za długo trwa i tak wedłg mnie wystarczyło by 2 np. :D

Opublikowano

Od czego jest ranking buntów i życzeń? To jest JB albo zabijacie nas albo wygrywacie życzenie po wykonaniu wszystkich poleceń dokładnie. Bez buntów było by może trochę mniej adrenaliny dla więźnia. Złapie czy nie złapie, uda mi się czy nie uda. Udało wow ale jestem dobry. Na Jb gra dużo dzieci jak sami widzicie i słyszycie jak się odezwie XDDD Także do FD ja bym nie zmianiał. Kto chce zwiedza a kto chce to się buntuje.

Co do radia dla tt typu "Dobra spierdalamy" to to jak wy to używacie to już wasz problem :) Ja wydaję polecenia wy mnie słuchacie i raczej mnie tam słychać a jak macie spam to już sami sobie szkodzicie. Moim zdaniem jest to fajne i to też wyróżnia nasz JB.

Co do menu czapek to można alfabetycznie, aczkolwiek idzie to znaleźć jak grasz na serwie 3 godzinki i co chwile inna czapka to chwila i już wiesz na której stronie jak czapka jest. Np. Afro - jedziesz do końca stron 9,9,9,9,9,9 i klikasz 6 i nawet nie patrzysz na nazwę bo znasz na pamięć :) Ale jak już tam chcecie. Kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem.

PS. Developer napraw say dla teamy. Jak masz DD2. Masz say po y - ten główny. Ale brakuje sayu dla teamów pod u- dla tt i dla ct. Wiesz o co mi chodzi, tego nie ma na serwie i to blokuje porozumiewanie się między więźniami i nami strażnikami jak nie chcemy czegoś mówić, żeby więźniowie nie słyszeli.

• Donator
Opublikowano

Od czego jest ranking buntów i życzeń? To jest JB albo zabijacie nas albo wygrywacie życzenie po wykonaniu wszystkich poleceń dokładnie. Bez buntów było by może trochę mniej adrenaliny dla więźnia. Złapie czy nie złapie, uda mi się czy nie uda. Udało wow ale jestem dobry. Na Jb gra dużo dzieci jak sami widzicie i słyszycie jak się odezwie XDDD Także do FD ja bym nie zmianiał. Kto chce zwiedza a kto chce to się buntuje.

Co do radia dla tt typu "Dobra spierdalamy" to to jak wy to używacie to już wasz problem :) Ja wydaję polecenia wy mnie słuchacie i raczej mnie tam słychać a jak macie spam to już sami sobie szkodzicie. Moim zdaniem jest to fajne i to też wyróżnia nasz JB.

Co do menu czapek to można alfabetycznie, aczkolwiek idzie to znaleźć jak grasz na serwie 3 godzinki i co chwile inna czapka to chwila i już wiesz na której stronie jak czapka jest. Np. Afro - jedziesz do końca stron 9,9,9,9,9,9 i klikasz 6 i nawet nie patrzysz na nazwę bo znasz na pamięć :) Ale jak już tam chcecie. Kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem.

PS. Developer napraw say dla teamy. Jak masz DD2. Masz say po y - ten główny. Ale brakuje sayu dla teamów pod u- dla tt i dla ct. Wiesz o co mi chodzi, tego nie ma na serwie i to blokuje porozumiewanie się między więźniami i nami strażnikami jak nie chcemy czegoś mówić, żeby więźniowie nie słyszeli.

Synek nie rozumiesz mnie, chodzi o kampienie w GR tylko podczas, bo co też strażnik by chciał zwiedzić mape, pobawić się w spokoju, ale non stop by FD był na kilka sekund, ponieważ każdy się będzie buntował, to najlepiej jak by może wcale nie było FD :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nie

2. Nie

3 za wydłużeniem czasu miedzy użyciami

4. nie widze potrzeby kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowania.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.