Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nick: Grochu

Imię: Arkadiusz

Staż na serwerze:około 1,5roku gram na tym serwerze,jestem prawie codziennie,czsami 10 godzin dziennie.Admina miałem 3 miesiące.

Doświadczenie: Byłem adminem i gram chyba największa liczbę godzin dziennie.

Znajomość AMX [0/8]: 6.

Czy byłeś adminem? Tak byłem 2 miesiące od listopada do końca grudnia 2015r.

Ile czasu mogę poświęcić? Gdy jestem w domu (a w tygodniu cały czas) poświęcam na ten serwer 6-10h dziennie.

Dlaczego ty? Powiem tak,zostałem zdegradowany wczoraj i niech wypowiedzą się(skomentują) inni jak przebiegała moja funkcja admina przez ten czas.

Kontakt: Facebooka,telefon,steam,forum.

Steam SID: STEAM_0:1:151478190

Akceptuje regulamin admina? oczywiście.

Regulamin serwera? Oczywiście.

W dniu wczorajszym zostałem zdegradowany z admina,powodem były: Brak doświadczenia oceny graczy,olewanie ludzi,brak wiedzy banowania na IP gdy padł AMX.

Teraz chciałbym się wypowiedzieć jak wyglądają oskarżenia w rzeczywistości (według mnie).

Zbanowałem dużo osób mniej więcej 150-200.Jeżeli więc odwołanie od bana było jedno czy dwa przez ten czas,gdzie ktoś wstawił ss'y to moim zdaniem ocena graczy nie jest zła jeżeli chodzi o moją osobę.Mało tego Admini bardzo dobrze wiedzą,że jeżeli zrobi się komuś ssy a zbanowana osoba wstawi je na forum to 99% przypadków kończy się UB.Bardzo ciężko jest trafić i faktycznie udowodnić cheaty sa'ami.

Drugi powód olewanie graczy-przez ten czas została napisana na mnie jedna skarga nie będę wskazywał palcami jest to do znalezienia na forum.Skarga ta została oddalona,mało tego sytuacja została wyjaśniona,ponieważ osobie oskarżającej brakowało dowodów.Czasami zdarzy się sytuacja ,że osoba pisze 5 razy na u@ o czitującym graczu,a admin czycha na klawiszu 1 aby trafić jak najlepszy moment  z ss'ami i nie czyta u@ w tej chwili,lub sytuacja gdzie admin odpowiada osobie oskarżającej ,a ta nie zdąży przeczytać ponieważ odpowiedź znika (czasami szybciej),lub też po prostu jej nie zauważy.

Trzeci powód-brak wiedzy banowania Ip - otóż nie,można sprawdzić logi (to nie problem) gdzie podczas gdy posypał się amx banowałem ludzi na IP,na steam ID,banem CFG i wszystkim co tylko się dało.Fakt raz czy dwa zapytałem o jakiś szczegół innego admina ale bez przesady,nie wszyscy rodzą się i wiedzą wszystko o AMX,gdy czegoś nie wiem pytam innej osoby ,chyba na tym polega nauka.

Proszę o wypowiedzenie się innych w tym obszernym temacie i zajęcie swojego stanowiska.

Każdy ma prawo się wypowedzieć i chciałbym aby z tego skorzystał.

Dużo osób wie,że żyje tym serwerem poświęcam na niego więcej czasu niż na spanie i uważam że degradacja nie była słuszna.

Za komentarze ślicznie dziękuję,pozdrawiam Grochu

Opublikowano

Deos i Shaqu nie wiem jak wy czytacie ale grochu nie napisał że gra już tu dwa lata tylko okło 1,5 roku i nie napisał ze gra codziennie po 10 h tylko czasem nawet więc czytajcie ze zrozumieniem:) to po pierwsze po drugie nie wiem jaka była sytuacja i za co odebrano grochowi admina ale jeśli tak patrzycie na to że ktoś czegoś nie robi albo nie reaguje to powinniście zabrać 80% adminom uprawnienia za aktywność na serwerze kulturę i to jak banują i się zachowują sam byłem adminem globalnym w sieci Want2Play bardzo długi czas i znam temat od podszewki jak powinno wyglądać adminowanie staram się dużo grać jak tylko pozwoli mi na to czas i w większości przypadków grochu jest na serwerze. Jeśli go nie ma a jest na steamie zgłoszę mu coś od razu reaguje wiec nie wiem o co ten cały cyrk.

Ja bym spokojnie przywrócił mu uprawnienia jeśli czegoś do końca nie wie lub nie potrafi to trzeba pogadać i wytłumaczyć co i jak a nie zabierać uprawnienia tym bardziej że jest to młody admin i nie musi wszystkiego jeszcze ogarniać.

Pozdrawiam,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.