Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Otóż mam taką propozycję by dodać pokedollary do gry. Pamiętam ,że jak grałem 2 lata temu na serwerze  (pokemodzie) był taki system. Rozwinęło by to system handlu na tym serwie.

Co można za nie kupić ?

•    expa
  •                                                                                                      Legendy ( były by one strasznie drogie )                                              

​Jak można je zdobyć ?

1. Zabicie gracza ( 1PD | za headshota 3 PD )
  2. Uratowanie zakładników  ( 1PD za zakładnika )
  3. Rozbrojenie / Podłożenie bomby ( 1PD )

Moją 2 propozycją jest to ,aby dodać tabelkę z opisanymi legendarnymi i globalnymi pokemonami. Gdyż  ,dzisiaj wiemy ( ja wiem) tylko o 1 globalu którym jest oddish.

A o legendach to w ogóle nie mam pojęcia. Myślę ,że to by się przydało.

Moja 3  jest to ,aby zwiększy dostawane xp za wygrana rundę.Dodać xp za rozbrojenie bomby,podłożenie bomby.Na koniec mapy dodać medale ,za które dostawało by się expa np 1 miejsce 300xp , 2miejsce 200 xp , 3 miejsce 100 xp

Moja 4 propozycją jest to ,aby na małych mapach typu fy_snow ,zabronić używania obszarówek , grania duchami , zakazać rashu do danego czasu.

Pozdrawiam ZaschniętyStolec

Edytowane przez ZaschniętyStolec
Opublikowano

Jestem na NIE dla pierwszej propozycji, legendy mają być czymś specjalnym, a nie że usiądzie sobie przed kompem ktoś na kilka dobrych godzin i będzie zaraz miał wszystkie.

Jeśli chodzi o 2. propozycję to jak najbardziej TAK.

Propozycja nr 3 także na TAK.

Jeśli zaś chodzi o nr 4 to tutaj częściowo się zgodzę tylko. Niedawno były skille aktywne wyłączone na małych mapach, ale coś zaczęło się złego dziać z serwerem jeśli dobrze się orientuję.

Co do duchów się zgodzę z Tobą, jeśli chodzi o rasz to totalnie się nie zgodzę, gracze chcą małe mapy żeby szybko poexpić i żeby ogólnie sieczka była :) a pilnować każdego gracza bo o 1 sekundę zbyt szybko zraszował i wyciągać konsekwencje to byłaby Syzyfowa praca.

Chociaż jest na to rozwiązanie, na jakimś serwie jak byłem piękny i młody mieli sposoby na rasz, przez X sekund od rozpoczęcia rundy, mapa była 'przekrojona' jakby polem siłowym, które blokowało/zabijało raszera.

Tyle ode mnie póki co.

Pozdrawiam

Opublikowano

1) Waluta była by super, szczególnie jakby dało się ją przekazywać, gracze mogli by między sobą handlować pokami. Za kupnem legend za tą walutę też jestem tylko żeby była to bardzo wysoka cena, żeby nie dało się kupić specjalnego poka po kilku godzinach gry tylko faktycznie zrezygnować przez dłuższy czas z kupna expa/bonusów czy co tam za tą walutę by było a zbierać przez długi czas na pokemona.

2) Tabelka też by się przydała, gram sporo na poku a dopiero ostatnio dowiedziałem się że w ogóle są globalne pokemony, nie mówiąc już o znaniu ich.

3) Też jak najbardziej za, 10xpa za wygranie rundy to jest nic, nie koniecznie ma być tego expa dużo, żeby też nie było za wysokie levele ale za pakę/hosty itp. powinno coś być.

4) Ostatnim razem jak były małe mapy była całkowita blokada skillów pokemonów, to jest dobre bo niektóre są po prostu zbyt silne na małą mapę. Nie wiem czy jest możliwość wybrania tylko niektórych skillów do zablokowania ale fakt że lepiej żeby były zablokowane wszystkie niż miałyby być dostępne obszarówki.

Super propozycje, często gracze na serwerze o takich rzeczach gadają że by się przydały ale czy ktoś to zdoła wprowadzić?

Opublikowano

Pokedolary Nie.

Mapy małe usune wgl bo są zbedne albo zablokuje skille.

Exp za wygrana runde zwieksze.

Opis legendarnych poke zrobie na forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: cl

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.