Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Lez ;3

Ja tak tego nie zostawie !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ShaQu ty nie kumasz że ja nie dostałem bana tylko jakiegoś kicka kurde !

Podam ci paru powodów dla których UB ma byc !!!

(1) -  Admin który mnie zbanował nie zrobił nawet ss'ów Konsekwencje poniesie za to !

(2) - Ja nie dostałem bana tylko kicka nie Piszę zostałeś zbanowany sprawdz swoją console tylko You have banned cos tam .

(3) Poza tym  jak mogłem wejśc na 4fun jak dostałem niby bana na dd2 to na wszystkie serwery się dostaje widocznie coś tu nie gra bo ip nie zmieniałem a dd2 ani rusz a 4fun mogłem co to ma byc już sam nie wiem niech mnie ktoś sprowadzi na ziemię napewno tak tego nie rostawie 7 razy miałem na tym serwie vipa po 15 dni ! Tyle hajsu w  was włorzyłem i nagle dziwny / ban/kick za nwm co ?! czekam na demko mówię to 2 raz inaczej ide do Danio albo Dudnesa pffff +_+  .

Dzieki takim adminom jak niektórzy nie powiem że wszyscy bo większośc jest spk tracicie graczy brawo tylko klaskac i tak tego nie zostawię .

JESTEM NIEWINNY!@!@!@!@!@!@  A wiecie dlaczego tyle prośb o ub'a piszę ?? bo nie ogarniam za co ten ban !!!! nic nie zrobiłem staty 6:1 tak jakby bo paka to nic a ten AB to Ja przyszłem na 4fun aby sie cb zapytac jak mam napisac prośbę o ub'a jak bana nie dostałem  a tego się nie wypierzesz hmmmmm. Pzdr Lez .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.