Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : ;e

Nick admina banującego :

Data/mapa : Wczoraj , wieczorem

Steam ID/IP : non steam

Serwer(mod) : Only DD2

Opis Sytuacji : Grałem miałem staty 13:1 z tego dużo z paki i kick potem ban .

Wycinek z konsoli : nwm o co chodzi.

Opublikowano

Gdzie to ma sens ? Pierwszego bana dostałem nie słusznie i niewiem nawet za co i na ile a 2 od cb na 4fun nie wiedziałem że mam bana myślałem że kick a ty mi AB dajesz ...... Ja tak tego nie zostawie pójde do dudnesa jak ban zostanie bo to jest jakaś frustracja przeciw mnie , że 5 raz bana dostaje 4 razy ssy i byłem czysty a teraz za niewiem co .......

Opublikowano

Prosiłbym o szybką odpowiedz czyli ub bo inaczej byc nie może moim zdaniem ShaQu ja nie wiedziałem że mam bana myślałem że jest note respoting bo nie mogłem wejśc , potem wszedłem na 4fun i ty mi AB dajesz przepraszam za to co teraz powiem ale ty sie dobrze czujesz ..... skandal czekam na odpowiedz admina banującego prawdopodobnie towar pierwszy sort bo był w specu jak dostałem bana za czity to ma 24h na demko .

Pzdr Lez.

Opublikowano

Tylko że ja nigdy nie znalazłem takiego serwa on jest najlepszy a to że mam 11 laat to nie ogarniam nie ma mi kto pomóż i robie dużo błedów jestem 1 w najmłodszych graczów katujemy a bardzo go lubię gram tu 1 i pół roku i się tu zadomowiłem jest pro a to że mam bana na dd2 to ja nie miałem o tym bladego pojęcia , ponieważ wczoraj dostałem kicka po 22 i już mialem kończyć gdy dostałem kicka wyłaczyłem cs'a a dziś gdy wszedłem na kompa to pierwsze na 4fun i tam grałem i  patrzę a ty ShaQu dał mi bana 'AB' nawet nie wiedziałem że mam bana ale nie piszę mi w consoli za co pewnie za Cheaty tak mówił DEeoS czyli admin ma czas do 22 jeżeli nie da demka że miałem czity to należy mi się UB (regulamin)!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.