Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może rozruszamy jakoś tego dd2 i zrobimy maly konkursik ktory by polegal na druzynie skladajacej sie z 5 osob . Zrobilibysmy teamy rowne zeby bylo jak grac i grali do 10 wygranych . Reszta by siedziala na spekcie admini i inni ludzie . Bylo by fajnie . Wiem ze gadam glupoty i glupi pomysl . Ale moze cos sie uda

POZDROWIENIA OD INFOLINI

Opublikowano

Wiemy dobrze, że temmat był wałkowany i wałkowany ALE ja jestem za tym aby odbył się turniej 3 vs 3. Mówicie, że jest nas malo. Za 6 miesięcy powiecie to samo. Podejmijmy jakieś kroki i zacznijmy pierwszy turniej. Nagroda dla zwycięsców to VIP na 15 dni. Zrobiło by się tak, że spośród zapisanych osób wylosowało by się 6 i podzieliło na drużyny.

Opublikowano

Dla mnie jak by coś się miało odbyc to w CS:GO 5 v 5 lub 3 v 3. Ale to i tak nie wypali, jak zawsze.

Opublikowano

Pomysł dobry ale robić to na naszych głównych serwerach jednocześnie nie dając innym grać to wszystko komplikuje. Jezeli juz to opłacić jakiś najtańszy serwer i żeby ktoś ze specta kręcił to na yt może. Dać jakieś małe nagrody i tyle. W tym momencie nie bardzo opłacalne

Opublikowano

Robimy ściepe na reklame i serwer sie kręci bez tego lipa straszna:D 

Stałych użytkowników jest sporo tak  każdy by dał te 10-15 zł to by się niezła sumka zebrała i reklama by była.

Opublikowano

Mam serwer, mogę udostępnić, 10 slotowy do mixów :) na pukawce, więc serwerownia dobra, ustalimy termin, podzielmy składy i grajmy :) Serwer mogę udostępnić osobie którą wyznaczę, i której podam rcona :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wszystko w temacie.

Przepraszam, że co jest w temacie? Chcecie rozkręcić serwer DD2, organizując turniej na innym serwerze. Czyli ogólnie rzecz biorąc jeszcze bardziej szkodząc temu serwerowi - zamiast grać na nim to będziecie się bawić w turnieje, z których nic nie wyniknie. A gdy będziecie chcieli rozegrać na nim turnieje, to straci paru innych graczy, czyli i tu dupa, i tu dupa. 

Dalej czekam na odpowiedź... W jaki sposób turniej 5v5 rozkręci serwer?

Opublikowano

Tylko, że on nic nie zaproponował co miałoby pomóc serwerowi. Niepotrzebny jest nam turniej 5v5, z którego nic nie będzie. To już nie te czasy przede wszystkim. 

Opublikowano

haha pomóc serwerowi, powiedział Ojciec Administrator, który nie zrobił żadnej reklamy dla serwerowni :)

Powiem tak, ten konkurs można ogłosić na różnych forach, zmienię nazwę serwera mojego na którym byśmy grali na np katujemy.eu, co już robi reklamę :)

ja tylko podrzuciłem temat :)

Dla serwerowni zrobiłem ponad 50 reklam, i inaczej nie mam zamiaru pomóc w rozkręcaniu, skoro taka niechęć do mojej osoby :)

Opublikowano

haha pomóc serwerowi, powiedział Ojciec Administrator, który nie zrobił żadnej reklamy dla serwerowni :)

Powiem tak, ten konkurs można ogłosić na różnych forach, zmienię nazwę serwera mojego na którym byśmy grali na np katujemy.eu, co już robi reklamę :)

ja tylko podrzuciłem temat :)

Dla serwerowni zrobiłem ponad 50 reklam, i inaczej nie mam zamiaru pomóc w rozkręcaniu, skoro taka niechęć do mojej osoby :)

Po pierwsze: To nie jest żadna serwerownia, a sieć serwerów. 

Po drugie: Kim Ty jesteś aby mnie oceniać? Dołączyłeś w maju, a w pod koniec lipca już ogłosiłeś odejście z sieci. Nikt Cie tutaj nie trzyma. 

Po trzecie: Co z tego, że ogłosisz go na innych forach skoro jest totalny kryzys z 1.6. Wszyscy poprzerzucali się na inne gry, w których jest rywalizacja. 

Po czwarte: To, że zmienisz nazwę swojego serwera nic nie da. Domyślam się, że jest on prywatny i dostęp do niego będą mieli tylko osoby, które biorą udział w konkursie. Nawet jeśli byłby publiczny, to takowy serwer musi mieć wykupioną reklamę inaczej to nie ma sensu. 

Po piąte: Co do ostatniego akapitu, za bardzo nie wiem jak się do niego odnieść. Myślę, że byśmy sobie poradzili bez tych pięćdziesięciu reklam - a niechęć do Twojej osoby jest całkiem uzasadniona. 

Zazwyczaj unikam takich wymian zdań, ale Ty to naprawdę masz tupet. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie pomysł fajny.

Ojciec rozumiem że chcesz sprowadzać nowych graczy/użytkowników do sieci. Tylko problem jest w tym że przy tym wszystkim nie myślisz o graczach którzy już są w niej. Myślę że plusem takiego turnieju jest sam fakt integrowania się graczy pomijając już chęć rywalizacji i wywalczenia nagrody jaką w tym przypadku był by VIP na jakiś tam okres czasu. Zawsze jest szansa na to że gracz który będzie zadowolony z organizacji różnych eventów na tej sieci poleci ją swoim znajomym grającym w CSa.

Opublikowano

Jak dla mnie pomysł fajny.

Ojciec rozumiem że chcesz sprowadzać nowych graczy/użytkowników do sieci. Tylko problem jest w tym że przy tym wszystkim nie myślisz o graczach którzy już są w niej. Myślę że plusem takiego turnieju jest sam fakt integrowania się graczy pomijając już chęć rywalizacji i wywalczenia nagrody jaką w tym przypadku był by VIP na jakiś tam okres czasu. Zawsze jest szansa na to że gracz który będzie zadowolony z organizacji różnych eventów na tej sieci poleci ją swoim znajomym grającym w CSa.

Wiesz jak wyglądają takie turnieje, zwłaszcza teraz gdy 1.6 nie ma takiej popularności? Jest więcej nerwów niż fun'u z tego, większość po pierwszym przegranym meczu olewa sobie sprawę i ma po prostu nas daleko gdzieś. A pisanie, że nie myślę o graczach, którzy są już z nami to jeden zwykły nieśmieszny zresztą żart. 

Nie te lata, nie te czasy. Dużo lepszym pomysłem byłoby ruszeniem z turniejem CS:GO. 

Opublikowano

I tak na marginesie Ojciec. Interesujesz się graczami? To gdzie ten mój wczorajszy admin? Zobowiązałeś się to zadbaj o to do konca! A nie zamykasz temat i to koniec Twojej roboty.. Bylo trzeba go nie zamykać jeżeli nie masz ochoty dodawania komukolwiek admina. Dodanie admina to minuta roboty i nawet możesz to zrobić przez telefon.. wystarczą chęci. Jak widać tutaj już mało kto je posiada ;)

Jesteś ostatnią osobą, która może zadawać mi takie pytanie. Jesteś tutaj od bardzo niedawna, nie znasz cząstki historii tej sieci - być może z opowieści od Dania, ale nie uczestniczyłeś w życiu jej.  Jeżeli byłabyś spostrzegawcza to byś dostrzegła, że zmieniłem swój post i napisałem, że jednak nie dodam gdyż zapomniałem passów do sklepu, amxbans i tym podobne. W jaki sposób mam Ci go dodawać przez telefon? Wysłać SMS'a pod podany przez Ciebie numer bo nie rozumiem przekazu? 

Jak widać znajduję się tutaj grupa zaangażowanych ludzi, którzy dążą do wspólnego celu. Chęci nikomu nie brakuje jak to próbujesz zasugerować, wręcz przeciwnie. 

Opublikowano

/Myślisz, że ja się patrze po postach w tematach, że Ty coś edytowałeś? Mam ważniejsze zajęcia.. Pozazdrościć, że masz tutaj V@ jak nawet pasów nie potrafisz sobie gdzieś zapisać :) Dodać admina a wysłać sms to różnica.. Nie sadzisz? Zrobiłabym to i to nawet tydzień temu ale hm... no tak, nie mam dostępu do strefy admina żeby sobie zobaczyć jaki jest numer i treść -.- I następnym razem może napiszesz o takiej informacji na pw? Czy to zbyt trudne?.. Faktycznie widać jak troszczysz się o graczy. Masz więcej lat więc powinieneś wiedzieć, że o zmianie jakiejś wcześniejszej decyzji powinno się napisać na pw a nie, że gracz ma sobie szukać w postach, że edytowałeś jakiś tam temat. Twoja logika mnie poraża kolego :)

Przede wszystkim nigdy nie będę Twoim kolegą ani nic w tym rodzaju, tego się trzymajmy. O niczym nie muszę informować na pw, swój post zmieniłem kilka sekund po tym jak go napisałem więc nie widzę potrzeby aby do Ciebie pisać. Z logiką to Ty nie wyjeżdżaj, bo kilka razy udowodniłaś na forum, że jesteś z nią na bakier. Swoje wnioski zachowaj dla siebie - bo nie wiesz co ja robię dla graczy, sieci, czy im pomagam czy nie. 

To, że zapomniałem passów do się zdarza. Po prostu, usunąłem wiadomość, którą wysyłałem do Dudnesa gdyż nie miałem miejsca w skrzynce. Mam wiele innych spraw na głowie, przede wszystkim rodzinnych. Jednakże jeśli to Cie zaspokoi to wyspowiadam się z tego przy najbliższej okazji. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zaiinteresowania Tematem !

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.