Jump to content

[78] Wybory   

7 members have voted

1. 1. Co wybierasz?

• Praca w biurze
    • Praca w magazynie

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Legend
Posted

W7.png

Witam serdecznie w kolejnej odsłonie wyborów!

W poprzedniej edycji mieliśmy wybór pomiędzy KARPIEM a ŚLEDZIEM.

Wygrał ŚLEDŹ zdobywając przewagę 2 głosów

W dzisiejszym wydaniu wyborów będziecie mogli głosować na swoją ulubioną profesję!

Będą to PRACA W BIURZE czy PRACA W MAGAZYNIE?

chmurki.gifchmurki.gifchmurki.gifchmurki.gif

PRACA W BIURZE

biuro.jpg

Pracownik biurowy to osoba, która zarządza funkcjonowaniem biura, ustala harmonogram spotkań swojego przełożonego, sporządza pisma, a także porządkuje oraz archiwizuje dokumentację firmy. Do tego dochodzi prowadzenie korespondencji, kontakt z klientami oraz udzielanie odpowiedzi na pytania i przesyłanie ofert.

bcxerw.png.c6a3d8a12412c7d427cf1403b44fff63.png.39d09aac806ee3383b7c37c2e49f9592.png

PRACA W MAGAZYNIE

magazyn.jpg

Praca w magazynie to przede wszystkim przyjmowanie, składowanie, przechowywanie i wydawanie towarów (wyrobów, części, narzędzi, surowców, rekwizytów). Zakres zadań wykonywanych przez magazyniera, może się nieco różnić w zależności od wielkości i funkcji magazynu oraz rodzaju przechowywanych towarów.

bcxerw.png.c6a3d8a12412c7d427cf1403b44fff63.png.39d09aac806ee3383b7c37c2e49f9592.png

Co wybierasz?

Źródła: 1, 2

• Like 1
  • I love it 2
Posted

To ma wszystko swoje +/-. Jeżeli lubisz zapierd**** to magazyniera praca jest spoko. A praca biurowa jest o tyle spoko, że robisz i się nie zamęczysz. Ma to swój minus, że siedzisz i się opierd*****. Ja jestem człowiekiem typu, że lubię robić ale, żeby się nie narobić. 

• V.I.P
Posted

Pracowalem jako magazynier i w sumie nadal moglbym pracowac, mimo ze placa slaba to otoczenie, ktore tam poznalem dobrze wspominam. 

Pracowalem jako grafik komputerowy i stwierdzilem, ze to nie dla mnie. 

Obecnie pracuje jako spawacz

Wracajac do pytania

Jako, ze jestem glupiutkim robolem, wybralbym magazyn

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.