Legend Titania Posted September 17, 2023 Investor V.I.P Woman Legend Posted September 17, 2023 Witam serdecznie w kolejnej odsłonie wyborów! W poprzedniej edycji mieliśmy wybór pomiędzy KARPIEM a ŚLEDZIEM. Wygrał ŚLEDŹ zdobywając przewagę 2 głosów! W dzisiejszym wydaniu wyborów będziecie mogli głosować na swoją ulubioną profesję! Będą to PRACA W BIURZE czy PRACA W MAGAZYNIE? PRACA W BIURZE Pracownik biurowy to osoba, która zarządza funkcjonowaniem biura, ustala harmonogram spotkań swojego przełożonego, sporządza pisma, a także porządkuje oraz archiwizuje dokumentację firmy. Do tego dochodzi prowadzenie korespondencji, kontakt z klientami oraz udzielanie odpowiedzi na pytania i przesyłanie ofert. PRACA W MAGAZYNIE Praca w magazynie to przede wszystkim przyjmowanie, składowanie, przechowywanie i wydawanie towarów (wyrobów, części, narzędzi, surowców, rekwizytów). Zakres zadań wykonywanych przez magazyniera, może się nieco różnić w zależności od wielkości i funkcji magazynu oraz rodzaju przechowywanych towarów. Co wybierasz? Źródła: 1, 2 1 2
Legend czak Posted September 17, 2023 V.I.P Donor Legend Posted September 17, 2023 Jak system jest ogarnięty, to praca na magazynie jest spoko.siedzenie za biurkiem ma plusy jak ktoś kubi siedzieć.
Bilbo Baggins Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 To ma wszystko swoje +/-. Jeżeli lubisz zapierd**** to magazyniera praca jest spoko. A praca biurowa jest o tyle spoko, że robisz i się nie zamęczysz. Ma to swój minus, że siedzisz i się opierd*****. Ja jestem człowiekiem typu, że lubię robić ale, żeby się nie narobić.
V.I.P Urhiel Posted September 17, 2023 V.I.P Posted September 17, 2023 Pracowalem jako magazynier i w sumie nadal moglbym pracowac, mimo ze placa slaba to otoczenie, ktore tam poznalem dobrze wspominam. Pracowalem jako grafik komputerowy i stwierdzilem, ze to nie dla mnie. Obecnie pracuje jako spawacz Wracajac do pytania Jako, ze jestem glupiutkim robolem, wybralbym magazyn
Recommended Posts