Jump to content
Real Photos 2023 ×
Wielkie serce Katujemy ❤ ×
K0L0S

Skarga - 8ball1 / ninja 2

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: @  K0L0S  / @  synt0l
Nick oskarżonego: @ 8ball1  @ ninja 2
IP lub SID oskarżonego: ------

Data i czas zdarzenia: 17.09.2023 r. Około 1 w nocy
Przebieg sytuacji: A więc ci dwaj podani wyżej podpowiadają sobie na DC w grze. Poniżej bardziej się rozpiszę
Dowody: 
image.thumb.jpeg.b0fec51944a2ea779d067fbf09503864.jpeg

image.thumb.jpeg.d60c7b59d77978fd3e93823b31025c12.jpeg

Tutaj już będą screeny z naszych rozmów na Steam:

1.

image.thumb.png.171daa030fd754bb797624e25d24b4a0.png

2.

image.thumb.png.79a2bed06c631d176a06775de1bb4730.png

3.

image.thumb.png.f55a878e68a77d233fec0f7f182480d8.png

4.

image.png.e12cc55a92729fcf81c230b804e602ad.png

5.

image.thumb.png.60128efca19b0fee7067a5cdd51c3422.png

6.

image.thumb.png.f5fe466c2677c0f04655ac400507ef0d.png

7.

image.thumb.png.21d94d73b1b295cb01c53d08074e1e3c.png

Czas na pisanie... Więc tak jak widać z powyższych scrennów, ci dwaj gracze rozmawiają sobie na Discordzie, ale raczej nie o pogodzie czy o rozmiarze buta a o podpowiadaniu sobie w grze. Już od 2 dni coś mi w głowie świtało, że mogą sobie oni podpowiadać, więc napisałem do admina @  synt0l  czy mi pomoże ich rozgryźć i mi pomógł za co bardzo mu dziękuję. Również w grze widać, że za dużo czasami wiedzą, gdzie kto jest. Jeśli będzie potrzeba wyślę demka do obejrzenia i sprawdzenia ich jak grają bo nagle gdy nie ma adminów to grają jak prosi, ale gdy admini już są to ten skill nagle spada. Przypadek? Nie sądzę. Racja, że w tych screenach nie ma żadnego odpisania "tak podpowiadamy sobie w grze itp, ale sam fakt, że są na tym DC w tym samym czasie w którym grają na serwerze, więc podpowiadanie sobie jest tam na 100% pewne jak i nie na 1000%

Dodam jeszcze z tych screenów, że Wiktor to jest @ ninja 2  a M`appelle to @ 8ball1

Co z tego wszystkiego wyjdzie to zobaczymy... 

Agenci 007 w akcji :monkaBan:

• Like 1
  • Sad 2

Ich wiedza na temat położenia przeciwnika była mi dość dziwna już jakiś czas temu. Dlatego też ukarałem jednego z graczy, finalnie na ss'ach okazał się czysty. Żyjemy w czasach gdzie oszukiwanie w tej grze to norma a wspomagacze są na tyle solidne że zwykłe ss'y nic nie dadzą i trzeba solidnie się poświęcić, aby wyłapać takiego delikwenta. No i miałem okazje potwierdzić przypuszczenia Admina @ K0L0S. Obydwaj gracze używają komunikatora Discord, na którym się komunikują i również według mnie przekazują sobie informacje. Skąd takie przypuszczenie? - już odpowiadam i przytoczę kilka sytuacji.

- Brak admina na serwerze doprowadza do tego, iż obaj mają dość solidne statystyki. - I w tej sytuacji mogą sobie bez żadnych konsekwencji przekazywać informacje, bo wiedzą, że ss'y nic nie wskażą.

- Gdy admin zjawia się na serwerze chłopaki nie wiedzą jak operować myszką, a regres statystyczny zaliczają ogromny. - No tutaj, mogą zastosować taktykę ukrywania się, bo przecież admin nie jest wiecznie na serwerze.

- Kolejna sytuacja gdzie losowo jeden z oskarżonych ginie, pojawiają się akcje typu: skany przez ścianę, chaotyczne strzelanie nim przeciwnik stanie się widoczny, perfekcyjne rotacje.

- No i myślę, że ostatnia sytuacja, którą przytoczę to, że miałem okazje dostać się do rozmowy na komunikator Discord. Obydwaj przekazywali sobie małe szczegóły dotyczące gier typu: defuje pake, zobacz, jakie on ma lagi, afk, i wiele więcej.

Natomiast nie posiadam żadnych nagrań z owej sytuacji, a jedynie ss'a, który potwierdza, że znajdowałem się w rozmownie. - Z góry może pojawić się wątek, iż celowo chciałbym żądać ukarania tych graczy i wszystko to nie prawda.

Będąc adminem poświęcam swój czas, staram się, aby na serwerze panował spokój i żeby rozgrywka była płynna i przyjemna. Nigdy nie wchodziłem w konflikty z graczami a moja przysłowiowa kartoteka jest czysta. Każdy ruch staram się solidnie przemyśleć, a gdy nie jestem czegoś pewny sięgam po poradę resztę załogi. Stąd też nie ukarałem tej dwójki a decyzje zostawiam dla osób które mają większą rolę ze względu na skomplikowanie sytuacji. To wszystko to moje podejrzenia i spekulacje, które postaram się poprzeć na dniach podrzucając demka.

PanPukawka ,

Jutro zadecyduję co zrobić z tą sytuacją.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.