Deserved .dERYL Posted July 1, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Posted July 1, 2023 Witajcie w kolejnej odsłonie wyborów! Pół miesiąca temu wybieraliście pomiędzy paluszkami słonymi a z sezamem! Wyszło że większa ilość woli paluszki słone, i nic dziwnego bo są przepyszne! W dzisiejszym wydaniu wyborów będziecie mogli zagłosować jaką przekąskę wolicie bardziej! Czy jest to POPCORN czy może WATA CUKROWA?! POPCORN Popcorn otrzymuje się w wyniku prażenia specjalnie wyselekcjonowanych ziaren kukurydzy w wysokiej temperaturze, które zostają rozpęcznione wskutek nagłego obniżenia ciśnienia. WATA CUKROWA Wata cukrowa powstaje w przeznaczonej do jej wyrobu maszynie w wyniku topienia cukru i nagłego ostudzenia. Ostudzenie następuje w momencie wyrzucenia karmelu z bębna aluminiowego poprzez małe otwory. Dzięki ruchowi wirowemu powstają cienkie nitki, które nawijane są na drewniany patyczek. Co wybierasz? 3 1
UNBAN™ CS 2 S0u Posted July 1, 2023 V.I.P Admin MIRAGE #1 UNBAN™ CS 2 Posted July 1, 2023 Wolę popcorn, wata cukrowa jakoś mi nie smakuje za bardzo 1 1
Katowicz Vanilla. Posted July 1, 2023 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted July 1, 2023 Popcorn karmelowy najlepiej. 1 2
V.I.P dangool Posted July 1, 2023 V.I.P Posted July 1, 2023 Raz wate na festynie próbowałem i nie podeszła, zdecydowanie popcorm 1 1
Junior Admin Adik Posted July 1, 2023 Junior Admin Posted July 1, 2023 Zdecydowanie PopCorn, Wata jest za słodka i mega klejąca 1 1
Lolka Posted July 1, 2023 Woman Posted July 1, 2023 Wybieram watę, bo dawno jej nie jadłam 🤤 a poza tym, kojarzy mi się z beztroskim dzieciństwem 1
Recommended Posts