Moderator Popular Post dbk Rare Rare Rare Posted January 24 Moderator Popular Post Share Posted January 24 Imię: Karol Wiek: 28 Staż na forum: Ciężki temat. Od powrotu minęło 8 miesięcy, więc uznajmy to za nieprzerwany staż. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Niestety, nie jestem w stanie tego zmierzyć czasowo. Jestem online zazwyczaj od 7 do 24. W tym przedziale czasowym regularnie odwiedzam forum z poziomu smarfona lub komputera. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Humanista ze mnie żaden, ale błędów ortograficznych nie robię. Uznajmy, że 10/10 oraz 6/10. Dlaczego ty?: Jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Aktywnie i regularnie uczestniczę w życiu forum nie tylko biernie, ale również czynnie. Myślę, że dokładam sporą cegiełkę. Każdy aktywny użytkownik jest w stanie to ocenić. Nie zawiodłem i nie zawodzę w dalszym ciągu na żadnej z posiadanych rang, a nawet biorę na siebie zadania należące do innych grup z powodu braków kadrowych. Zawsze, gdy uznaję, że nie daję rady zgłaszam to z wyprzedzeniem - nie odchodzę "z dnia na dzień bez słowa". Minusem może być ostatnia potyczka z @ Vanilla. i w efekcie otrzymany warn, ale nie wracałbym do tego co było. Między mną a Natalią na pewno wisi ciemna chmura i raczej kumplami nie zostaniemy, ale traktuję tę relację jako biznesową (aktualnie oboje pomagamy w redakcji i współpraca świetnie nam wychodzi). Liczę na rzetelne opinie każdego z użytkowników i proszę o zachowanie obiektywizmu zarówno wśród kolegów jak i tych, z ktorymi mam słabszy, może niekoniecznie najlepszy kontakt. Znajomość IPS [0/10]: 9-10/10 Zapoznałeś się z regulaminami?: Tak Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak Edit: Przepraszam tych, których zostawiłem z informacją, że nie będę pisał podania. Po dotarciu do mnie informacji o sprzedaży sieci nie widziałem większego sensu. Po przemyśleniach jednak stwierdziłem, że jeśli ta pomoc jest potrzebna jeszcze bardziej to właśnie teraz, kiedy jeszcze nie jest za póżno. 11 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
walter biały Posted January 24 Share Posted January 24 A więc jednak poczułeś potrzebę! Ja oczywiście jestem na tak! - doświadcznie - aktywność (może często na cb nie jesteś ale udzielasz się wszędzie) - wiek - rozpoznawalność - jest na wysokiej randze i sprawuję się tam dobrze. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MocnyZawodnik Posted January 24 Share Posted January 24 Jestem na TAK +wydajesz się na osobę której można powierzyć obowiązki +wymagania +znajomość regulaminów i skryptu IPS +aktywność +rozpoznawalność Naprawdę wierzę że jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. Trzymam kciuki! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator czak Rare Rare Rare Posted January 24 Global Moderator Share Posted January 24 Cokolwiek kto nie powie, to będzie jedna z lepszych kandydatur. Dlaczego? Bo jesteś widoczny na forum i to niezaprzeczalnie. W UBT sobie radzisz, z moderacją myślę, że też podołasz. Jesteś bardzo aktywny, masz chęci, zawsze można Cię zdegradować. Wymagania spełniasz. Na tak. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub_Tm Posted January 24 Share Posted January 24 + wymagania spełnione (tak jak u najcika interpunkcja średnia), + aktywność, widać cię wszędzie, + chęć niesienia pomocy, Byłbym na siebie zły gdybym nie wspomniał o twojej ostatniej utraconej randze, mianowicie Multi-Admina. Jaka jest szansa na to, że teraz po otrzymaniu Moderatora sytuacja się nie powtórzy i nie zrezygnujesz po 2 tygodniach. Rangi różnią sie od siebie DRASTYCZNIE niemniej jednak pamiętajmy, że obie wymagają cholernie wielkiego nakładu pracy. Podanie jak najbardziej na TAK, jednak jeśli miałbym wybierać to ranga powędrowała by do @ Night0oo . Powodzenia! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boshy Rare Rare Rare Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Nic dodać, nic ująć - wszystko podsumował wyżej @ czak . Odkąd cię znam byłeś aktywną i dobrze wykonującą robotę osobą. Fakt, że lepszego kandydata na to stanowisko ciężko znaleźć to raczej czysta formalność do otrzymanie tej rangi. +aktywność +wymagania spelnione +dobre sprawowanie się w swoich działach Edited January 24 by Boshy 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Rare Rare Rare Posted January 24 Share Posted January 24 + Wiek + staż + aktywność + wymagania Jestem na Tak 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
animek Rare Rare Posted January 24 Share Posted January 24 Na Tak! + aktywność, + wymagania, + wiek, + IPS. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seru Rare Rare Posted January 24 Share Posted January 24 TAK + duża aktywność + wiek + ips + rozpoznawalny bardziej niż Jaruś w Polsce Wydaje mi się, że jest to idealna posada dla ciebie. Powodzenia :D 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Night0oo Rare Rare Rare Posted January 24 Moderator Share Posted January 24 Siema Kumpel A więc tak jestem na stanowcze TAK !!! 1. Jesteś SUPER Aktywny na forum 2. W UBT zmiatasz wszystkich po koli 3. Na rangach dajesz z siebie 200% 4. Znam cię prywatnie i jesteś za**biście pozytywnym świrem Powodzonka 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba_ Posted January 24 Share Posted January 24 Ja również na TAK. staż+ wiek+ aktywność+ wymagania+ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator kejmaN. Rare Rare Rare Posted January 24 Moderator Share Posted January 24 Na forum jesteś już trochę czasu, znasz zasady i obecnie pełnisz dwie funkcje forumowe. Z obecnym obowiązków wywiązujesz się znakomicie, aktywność jest na bardzo wysokim poziomie przez ostatni czas. Zauważyć można, że jesteś sumienny, dążysz do celu i chcesz się rozwijać. Podanie zostało ładnie i przejrzyście napisane, jest przekonujące. Lekkim minusem jest ostatnia, niepotrzebna potyczka słowna. Nie uciekasz ciągle na urlopy. Według mnie - zasługujesz na szansę, jestem za przyjęciem. Powodzenia. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Rare Posted January 24 Share Posted January 24 Na TAK jak najbardziej + wiek + aktywność i dobre sprawowanie na obecnych tańcach + dobre podanie 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor Popular Post Vanilla. Rare Rare Rare Posted January 24 Sponsor Popular Post Share Posted January 24 Miałam się nie wypowiadać, ale jak już o mnie wspomniałeś… Poleciałeś trochę za mocno, ale ja nie chowam urazy, było minęło. Od poprzedniego podania wszystko poszło na plus. Aktywność wysoka, starasz się, pomagasz zawsze jak tylko możesz. W obecne obowiązki wkładasz 100%. Małe minusy są, ale nie ma co oszukiwać że jesteś jednym z lepszych kandydatów obecnie. Jestem na tak. Powodzenia. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horazon Rare Rare Rare Posted January 25 Share Posted January 25 Twoja kandydatura jest bardzo dobra, o ile nie najlepsza. To już twoje drugie podanie - poczekałeś trochę i chyba się opłaci. + staż + IPS + zaangażowanie na obecnych rangach + aktywność na forum +/- sytuacja z ostatnim warnem, ale jak widać powyżej - chyba rozeszło się po kościach. Wierzę, że więcej razy już tak nie zrobisz. Co tu więcej mówić - jestem na tak i życzę powodzenia! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator PanPukawka Rare Rare Rare Posted January 25 Moderator Share Posted January 25 Jestem na Tak: + Duży plus za aktywność + Wiek ( ty stara ruro) + Podanie Powodzenia stary! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted January 25 Share Posted January 25 Na Tak! + wiek + ogarnięty + Aktywny ^^ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floow17 Rare Rare Rare Posted January 25 Share Posted January 25 +aktywność +wymagania +podanie Jestem na tak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
visca Rare Rare Rare Posted January 25 Share Posted January 25 Jestem jak najbardziej na TAK! + mój imiennik + wysoka aktywność + staż + ips 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikoo Posted January 25 Share Posted January 25 Co tu dużo mówić, dbk wkłada 100% siebie we wszystko co robi. Jest aktywny praktycznie cały czas. Co do pracy w ubt nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobrze się z nim pracuje w grupie, wymagania spełnia. Uważam, że top1 kandydat na ten monet. Jestem jak najbardziej na tak. Powodzenia ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexior Posted January 25 Share Posted January 25 Jeden z najbardziej rzucających się w oczy pod względem ogólnej aktywności na forum użytkownik, który zasługuje na to, aby móc się wykazać na „wyższych” funkcjach - przynajmniej w moim odczuciu. Spory staż na forum oraz rzetelne wykonywanie dotychczasowych obowiązków to jedna z największych zalet powyższego kandydata. Nie miałem co prawda z @ dbk wiele wspólnego, natomiast gdy potrzebowałem pomocy, to bez wahania wyjmował pomocną, wirtualną dłoń. Myśle, że wiek w tym przypadku odgrywa również kluczową rolę, ponieważ mamy do czynienia z osobą dorosłą, która nie powinna wdawać się w zbędne, niekiedy dziecinne dyskusje. Uważam, że najlepszy możliwy kandydat na ten moment. Powodzenia! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator Popular Post LEGENDAR Rare Rare Rare Posted January 26 Vice Administrator Popular Post Share Posted January 26 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts