Deserved Popular Post Rudzia Posted May 2, 2022 Investor Woman Deserved Popular Post Posted May 2, 2022 Witajcie w 12 odcinku poniedziałkowych rozmów! Nasi dzisiejsi goście odpowiedzą na porę pytań, a jednocześnie opowiedzą coś o sobie. Zapraszam do lektury! Do poniedziałkowych rozmów zostali zaproszeni: @ _Marcinek_ - UNBAN™ [CS:GO] i Donator @ revander - Katowicz, Opiekun Serwera i V.I.P @ THC_88 - Admin CS 1.6 [ONLY DD2] @ Ejdrien. - Donator 1. Przedstawicie się dla czytelników? @ _Marcinek_ : "Jestem Marcin, aktualnie będę miał 17 lat w tym roku, mieszkam niedaleko Konina w Wielkopolsce." @ revander : "Mam na imię Tomek, w maju kończę 21 lat, mieszkam w Świebodzinie pod Zieloną Górą." @ THC_88 : "Siema, mam na imię Jakub, urodzony 1 listopada 88 roku, mieszkam w Łęcznej woj. Lubelskie. " @ Ejdrien. : "Mam na imię Adrian, w listopadzie kończę 22 lata i mieszkam na Śląsku. Atencjusz nie warty uwagi " 2. Jak trafiliście na Katujemy? @ _Marcinek_ : "Na Katujemy trafiłem przypadkowo tak naprawdę, kiedyś po prostu jak grałem w csa szukałem jakiś serwerów Only Awp i 5v5 i poznałem @ Grześ, który w sumie mnie namówił, żeby zostać adminem na jego serwerze no i w taki sposób jestem tu gdzie jestem." @ revander : "Na katujemy trafiłem poprzez serwer only awp #1, którego już z nami nie ma ;c, ponad dwa lata temu. ( @ Karcok oddaj only awp)" @ THC_88 : "Sieć na której grałem przestała istnieć i przyszedłem tu za @ `Joker.^^ , i jego odd2 :P" @ Ejdrien. : "Nie jestem pewien na 100%, ale na 90% przyszedłem tutaj z @ Gosia ?! :p " 3. Co robicie w życiu prywatny? Szkoła, praca? @ _Marcinek_ : "Aktualnie jeszcze szkoła, liceum na mat-inf bardzo ciężki profil, ale powinno się udać i zdam tą szkołę za te 2 lata" @ revander : "Ukończyłem technikum ekonomiczne, aktualnie zajmuję się księgowością w biurze rachunukowym działającym na terenie mojego województwa." @ THC_88 : "Niby takie proste pytanie, a nie wiem jak je ugryźć. Od Grudnia 2019 roku jestem trzeźwiejącym alkoholikiem. Po 20 latach staczania się na dno, niszczenia wszystkiego co kocham, krzywdzenia siebie i bliskich podjąłem ostatnią próbę ratowania swojego życia, na którym już od wielu lat mi nie zależało. Na początku 2020 roku wróciłem do pracy, ale niestety po miesiącu musiałem z niej zrezygnować przez problemy zdrowotne. Od dwóch lat próbuję doprowadzić swoje życie, zdrowie fizyczne jak i psychiczne do prządku, ale niestety to nie takie proste. Także szanujcie swoje zdrowie, bo jak go zaczyna brakować, a do tego dochodzi depresja, to ciężko się pozbierać, a życie staje się ciągłą walką z samym sobą, a to najtrudniejsza z walk, uwierzcie. " @ Ejdrien. : "Praca, dom, TeamSpeak." 4. Macie jakieś pasje, zainteresowania? @ _Marcinek_ : "Moje zainteresowania to szczególnie granie w gry i rysowanie raz na jakiś czas no i kiedyś jeszcze piłka nożna." @ revander : "Interesuje się sportem, głównie piłka nożna, ręczna i kopszykówka, moim hobby jest chodzenie na siłownie i granie w gry." @ THC_88 : "Od dziecka SPORT w każdej postaci, ale piłka nożna ma szczególne miejsce w moim sercu, 8 lat trenowałem w Górniku na pozycji bramkarza." @ Ejdrien. : "Moje zainteresowania są raczej przeciętne - muzyka, piłka nożna, siatkówka, gry komputerowe i psychologia." 5. Gracie w gry, jeśli tak to jakie? @ _Marcinek_ : "Najwięcej teraz leci Valorant, a tak to jeszcze CS:GO, LOL, TFT, Fortnite z @ hera @ LEGENDAR @ visca czasami i to tyle chyba." @ revander : "Ostatnio pogrywam w terrarie, oczywiście też w csgo." @ THC_88 : "Counter strike, to jest moja miłość od 2000 roku, ale uwielbiam też Lineage 2, choć teraz ciężko o jakiś dobry serwer na kronice High Five." @ Ejdrien. : "Obecnie to głównie LoL, rzadziej CSGO/1.6 + gry singlowe." 6. Macie jakieś plany, marzenia na przyszłość? @ _Marcinek_ : "Na razie to myślę żeby zdać szkołę xD, a potem jakoś na pewno coś się wymyśli powoli, nie chce na razie planować niczego bo różnie w życiu bywa." @ revander : "Cokolwiek przyniesie los..." @ THC_88 : "Jasne, mam wiele marzeń i planów. Na pewno chciałbym zwiedzić trochę świata, bo jest piękny, kocham naturę i zwierzęta Chciałbym też wrócić do zdrowia i w końcu zacząć żyć tym co mi dawało tlen, radość i satysfakcje, czyli uprawianie sportu, ale jednym z głównych marzeń, to to żeby mój Syn pokochał mnie i zaakceptował, bo niestety jest nastawiany przeciwko mnie przez jego Matkę." @ Ejdrien. : "Nie jestem osobą, która planuje swoją przyszłość, przeżyć każdy kolejny miesiąc - to mój cel." 7. Czy jest coś co was szczególnie denerwuje u ludzi w internecie? @ _Marcinek_ : "Tak, atencja, wywyższanie się no i kłamanie." @ revander : "Cwaniactwo, w internecie bedzie pisał a w prawdziwym życiu nawet by słowem nie pisnął. Nachalne szukanie atencji." @ THC_88 : "Udawanie kogoś kim się naprawdę nie jest." @ Ejdrien. : "Brak empatii i nieumiejętność zachowania się w niektórych sytuacjach." 8. Chcecie kogoś pozdrowić? @ _Marcinek_ : "Pewnie @ hera@ LEGENDAR @ visca @ PanPukawka @ lihtu @ Asuna @ dejmanoXD @ Sym3trycznY. @ Ad0lfix @ darkuuu @ julkajestem @ Emilqa @ haikoo @ Karcok @ Grześ @ Magik22 @ requ. @ hudinii" @ revander : "Pozdrwiam kolegów i koleżanki po fachu Opiekunów Serwera, wszystkich Adminów CS:GO [ONLY MIRAGE] oraz Adminów CS:GO [ONLY MIRAGE #4], pozdro dla byłych adminów AWP#1 i AWP#2 i oczywiście dla naszych administartorów forum: @ Karcok@ Gosia ?!@ LEGENDAR@ happy." @ THC_88 : "Naturalnie, pozdrawiam całą ekipę z odd2, z która mam nadzieję spędzę długie lata, wszystkich czytających i całą rodzinę katujemy " @ Ejdrien. : Pozdrawiam wszystkich użytkowników Katujemy.eu, a szczególnie ekipkę z TSa - @ Gosia ?!, @ Karcok, @ Rudzia, @ Emilciaa, @ ally, @ Asuna, @ ElementaR, @ Keyira, @ Bioły, @ BaNaNbtw, @ PanPukawka, @ Nomak, @ lihtu (jeżeli kogoś pominąłem, to przepraszam :<) oraz @ czaki@ Extinct." Dziękuję pięknie wszystkim za wystąpienie! Dwunasty odcinek przybliżył nam trochę naszych użytkowników. Może to właśnie TY opowiesz nam coś o sobie w następnym odcinku! 1 19
Legend czak Posted May 2, 2022 V.I.P Donor Legend Posted May 2, 2022 Dzięki za pozdrowienia. Super wyszło jak zawsze :) @ THC_88 wytrwałości życzę :) 2 1
Donor haikoo Posted May 2, 2022 Donor Posted May 2, 2022 Super jak zawsze, dzięki za pozdrowionka! 1 2
Katowicz Vanilla. Posted May 2, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted May 2, 2022 Super robota! Bardzo ciekawe odpowiedzi. @ THC_88 wytrwałości w dążeniu do celu, nigdy nie jest za późno aby wziąść za siebie. 1 1
Deserved Asuna Posted May 5, 2022 Donor Woman Deserved Posted May 5, 2022 Super praca was wszystkich Dzięki za pozdrówki @ _Marcinek_ @ Ejdrien. 2
Legend Karcok Posted May 9, 2022 Sponsor Legend Posted May 9, 2022 @ revander To do grubego @ Sym3trycznY. problem, nie do mnie xD 1 1
KOMORNIK.PL Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Dobra robota Zawsze można się czegoś dowiedzieć o innych. Chciałem poczęstować was + ale limit mi na to nie pozwolił 1
Deserved Narks. Posted May 12, 2022 Donor Deserved Posted May 12, 2022 @ THC_88 Oby sie udało! Nie można się poddawać Kolejna dawka ciekawych informacji przeczytana! Dzięki za pozdrowienia! 1
Recommended Posts