Legend Titania Posted April 30, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted April 30, 2022 Witajcie w kolejnej odsłonie wyborów. W ostatniej odsłonie mieliśmy wybór pomiędzy SERNIKIEM a SZARLOTKĄ. Przewagą tylko jednego głosu wygrał SERNIK! W dzisiejszym wydaniu wyborów będziecie mogli głosować na rodzaj wody, którą preferujecie! Będą to WODA GAZOWANA czy WODA NIEGAZOWANA? WODA NIEGAZOWANA ma naturalne pH słabiej gasi pragnienie krócej zachowuje świeżość może być pita przez wszystkich zwykłą wodę można urozmaicić na różne sposoby np. dodać mięty, cytryny, limonki czy malin. WODA GAZOWANA ma lekko kwaśne pH szybciej gasi pragnienie dłużej zachowuje świeżość nie wszyscy mogą ją pić w dużych ilościach u niektórych osób pobudza apetyt Woda gazowana powstaje przez wysycenie wody niegazowanej źródlanej lub mineralnej dwutlenkiem węgla. Wyróżnić można wody gazowane niskonasycone, średnionasycone oraz wysokonasycone. Dzięki saturatorom do wody, wodę gazowaną można zrobić również samemu w domu. Sama osobiście używam i uważam, że jest to bardzo świetne rozwiązanie! Sam sprzęt do saturacji nazywa się "soda stream" i dzięki niemu można robić nie tylko wodę gazowaną, lecz także słodkie napoje takie jak Coca cola, Sprite, 7 Up itd. Taka opcja pozwoli nie tylko zaoszczędzić, lecz także jest przyjazna dla środowiska. Pamiętajcie, aby pić minimum 2 litry wody dziennie! Co wybierasz? Woda gazowana Woda niegazowana 1 6
Katowicz Vanilla. Posted April 30, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted April 30, 2022 Tylko i wyłącznie niegazowana, czasem dodaje jakieś owoce cytrusowe jakie aktualnie mam. 1
Legend dejmano Posted April 30, 2022 V.I.P Donor Legend Posted April 30, 2022 Gazowana najlepsza na upalne dni, tak to góruje u mnie niegazowana, mimo wszystko daje na gaz 1 1
Guest Posted April 30, 2022 Posted April 30, 2022 Gazowana smakowa albo nawet sama ale gazowana better
UNBAN™ CS 1.6 Łasica Posted April 30, 2022 Investor V.I.P UNBAN™ CS 1.6 Posted April 30, 2022 Od wielu lat tylko niegazowana. Od gazowanej mnie wzdyma i mniej mogę jej wypić. 1
Deserved Narks. Posted April 30, 2022 Donor Deserved Posted April 30, 2022 Zdecydowanie gazowana, a tym bardziej lekko gazowana. Zdarza mi się wypić nawet dwie butelki, bo taka pyszna! 1
Legend Karcok Posted May 1, 2022 Sponsor Legend Posted May 1, 2022 Ciekawy temat 🤷♀️ Czekam na jakieś "Wybory" w których @ happy. mógłby się odnaleźć, coś takiego np. jak: Kolumbijski towar czy Meksykański? happy. May 1, 2022 Musisz zapytać Waltera White xD 1 2
Recommended Posts