Jump to content

Recommended Posts

• Deserved
  • Popular Post
Posted

702863857_Nowyprojekt(34).png.e28f748189be64511190fffc8d836ac8.png

Witajcie w 4-tej odsłonie poniedziałkowych rozmów!

Przygotowałem dla Was nietypową edycje, bo dzisiaj porozmawiamy na temat Walentynek. 

Mam nadzieję, że kolejna odsłona zostanie przyjęta z przytupem! :pepeLove:

SERCA.png

Na Walentynki zostali zaproszeni: 

@ Rey - ADMIN CS 1.6 ONLY DD2 #2

@ Alexandra - DZIEWCZYNA

@ Jedna tabletka - DZIEWCZYNA

@ hudinii - UBTEAM CS:GO, OPIEKUN SERWERA 

SERCA.png

1. Co sądzisz o corocznym święcie zakochanych (Walentynkach)? Warto obchodzić?

@ Rey - Czy warto obchodzić? To kwestia osobista. Ale co ja sądzę o tym święcie? Chyba to samo co o każdym innym typu "Dzień ....." np. Dzień Pizzy. Można obchodzić albo nie, można wtedy kupić pizzę albo nie. Jeśli kupisz - ok, jeśli nie - też ok. A jak z walentynkami? Moim zdaniem są zbyt przereklamowane, sztucznie napompowane święto. Jest to dzień, w którym wszystkie pary nagle się kochają, a nie raz bywa tak, że mąż bije żonę przez każdy kolejny dzień w roku, ALE W WALENTYNKI, O PANIE... Muszą być kwiaty, czekoladki i oczywiście zdjęcie na IG jacy to oni szczęśliwi nie są  Moim zdaniem prawda jest taka, że jak kochasz drugą połówkę to to święto Cię nie obchodzi, bo kwiaty, czekoladki i wspólne spędzanie czasu w przyjemnej atmosferze powinno być na porządku dziennym, jeśli naprawdę kochasz i chcesz, żeby druga osoba była zadowolona 

@ Alexandra - Oczywiście, że warto, o ile ma się z kim i ta osoba jest warta waszego czasu :).

@ Jedna tabletka - No święto jak święto zakochanym też się należy jeden dzień w roku. Imo warto je obchodzić, jeśli ma się drugą połówkę. Trochę słabiej dla singli, którzy patrzą na te wszystkie serca.

@ hudinii - Myślę że warto, ponieważ jest to powiedzmy "magiczny czas", który każdy spędza ze swoją 2 połówką.

SERCA.png

2. W czasie szkolnym, dostawałeś/aś jakieś walentynki? Czy była taka, która Cię rozbawiła do łez bądź zakochałeś/aś się w niej?

Opowiedz trochę o niej. 

@ Rey - Może w podstawówce jedną dostałem :D Ale już nie pamiętam jej treści. 

@ Alexandra - W czasie podstawówki dostawałam ich sporo, ale wiadomo w szkole średniej ludzie już nie przywiązują do tego aż takiej uwagi i dostaje ich mniej. Pamiętam jak w 2 klasie podstawówki dostałam list miłosny os mojego „chłopaka” i tak mnie zmroziło, że unikałam go przez następne dni po czym odesłałam mu odpowiedz na list, ale z  pożegnaniem. 

@ Jedna tabletka - Dostawałam walentynki, ale żadna nie zapadła mi jakoś w pamięć.

@ hudinii - Były, lecz to było dawno, ponieważ w sql serniej, raczej się walentynek nie robi tak często, jak w gimnazjum czy podstawówce, lecz nie pamiętam żadnej, bo to było tak dawno temu że ho ho.

SERCA.png

3. Jakie byłyby Twoje wymarzone walentynki? 

@ Rey Wspólne granie w gry co-op cały wieczór  i jakieś smaczne jedzonko :pepelove: 

@ Alexandra - Może jakiś wyjazd we dwoje, albo kolacja a potem wieczór przy filmie.

@ Jedna tabletka OOO! No to na pewno musiałby pojawić się w takim dniu mój @ LEGENDAR z jakimiś biletami na koncert i potem jakiś netflix&chill. Ewentualnie druga wersja dnia to kino, kolacja ze świecami i potem netflix&chill.

@ hudinii - Takie w których nie będę musiał stawiać jedzenia xDD.

SERCA.png

4. Co będziesz robił/a w dniu walentynek? Jakieś plany?

@ Rey To co w każdy inny dzień :petthepeepo::Chatting::KermitENOUGH:

@ Alexandra - Zapewne grała w grę CS:GO i gadała z moimi super kolegami na ts.

@ Jedna tabletka To zależy od pomysłów drugiej połówki , ale myślę o jakimś netflixie.

@ hudinii - Spędzał czas z moją ukochaną, niewdzięczną i emocjonująca gra, czyli CS GO. A plan to wyjść z golda xD

SERCA.png

5. Kogo z forum zaprosiłbyś/zaprosiłabyś na walentynkową kolacyjkę? (Możesz wymienić kilka osób, jeśli chcesz)

@ Rey - Oczywiście, że @ Kacperek1337 <3 :* A tak szczerze to nikogo nie znam z tego forum, żeby poprosić o wspólne spędzanie czasu :D

@ Alexandra - Dobre pytanie, jako że jestem nowa i nikogo zbytnio nie znam to pójdę na łatwiznę i zabiorę mojego ukochanego @ Imao

@ Jedna tabletka - No to wiadomo @ LEGENDAR & @ Alexandra

@ hudinii - @ mY shoT 4 yoU może razem byśmy z golda wyszli? Kto wie?

SERCA.png

6. Oglądałeś/aś kiedyś film w walentynki? Jeśli tak, to pochwal się i napisz króciutko o czym opowiada. 

@ Rey Nie, w ogóle nie kręcą mnie filmy romantyczne.

@ Alexandra - Jasne i to sama jak każda zdesperowana nastolatka w moim wieku. Rozmyślając i płacząc, o tym dlaczego jestem sama a potem uświadamiając sobie, że (UWAGA EGO TOP ALERT!) jestem zbyt zajebista na pierwszego lepszego typa i lepiej być samemu niż z osobą, która zaniża twój status społeczny, albo zdradzi cię z pierwsza lepszą tłumacząc, ze się zjarał albo n@jebal.

@ Jedna tabletka - Sporo było takich filmów, ale najlepsze są horrorki. XDDDD

@ hudinii - Raczej nie jestem z tych typów, co oglądają walentynkowe filmy, płaczą i jedzą lody czekoladowe xD.

SERCA.png

Jeszcze mam dla Was jedną niespodziankę.

Z okazji Walentynek niektóre osoby chciały anonimowo podarować miłe słówka wskazanej osobie. 

Osoby, które dostały anonimową Walentynkę:

Do @ dejmano-

"Mało kiedy prawię komplementy, ale po prostu na to zasługujesz. Jako przyjaciel i jako moderator. Jesteś osobą szczerą, o własnym podejściu do sprawy, dlatego to właśnie w Tobie cenię. Potrafisz poświęcić własny czas na jakieś głupoty - dziękuję, tak po prostu. "

Do @ julkajestem

"Julka to down ubiera się jak clown, ma dziurawe zęby i jedzie jej z gęby.'' A tak serio Julcia to jesteś najlepszą dziewczyną którą spotkałam na serwie, jesteś śliczna i idealna kocham cię po przyjacielsku!!! <33"

Do @ hera

"Na walentynki przesyłam całusów kilka
Delikatnych jak muśnięcie motylka
Myślę, że jak je poczujesz
To mi się zrewanżujesz."

Do @ hera

"Gwiazdy nauczyły mnie marzyć, deszcz nauczył mnie szlochać, A Ty nauczyłaś mnie kochać.:peepolove::serduszko:"

Do @ Gosia ?! & @ Rudzia

"Dziękuję Wam za to, że jesteście i pomagacie nawet w najtrudniejszych momentach życia. Dziękuję Wam :serduszko:"

Do @ Emilqa

"Emilka to mega deb*lka, Wygląda jak klaun, Śmieje się jak down. Życzę ci karzełku, żeby twój chłopak w końcu zapytał czy zostaniesz jego walentynką. By nasza przyjaźń była wieczna, sukcesów w życiu. Przy okazji, żebyś w końcu kupiła kartę graficzną :* Całuski<3"

Do @ Titania

"Gdy Cię widzę, me serce szybciej bije. Zanurzam się głęboko w głowie gdy myślę o tobie. Nie znamy się jeszcze, choć może kiedyś..."

SERCA.png

No i tym akcentem kończymy nasze poniedziałkowe rozmowy. Dziękuję bardzo za wzięcie udziału! :pepeLove:

Do usłyszenia! :feelspoliceman:

• Like 3
  • I love it 17
  • Legend
Posted

-Halo, W11, mamy nierozwiązaną sprawę na katujemy :feelsmonkas:

Pozdrawiam również tego anonimowego wariata! Niech moc miłości będzie z Tobą :Prayge: :peepolove:

Ciekawy sposób poniedziałkowych rozmów. Dobra robota Panie redaktur!

• Haha 1
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.