Jump to content
Narks.

[3] Poniedziałkowe rozmowy

Recommended Posts

• Popular Post

S7kbSK8.png

Witajcie w 3-ciej odsłonie poniedziałkowych rozmów! 

Nasi dzisiejsi goście odpowiedzą na porę pytań, a jednocześnie opowiedzą coś o sobie. 

Poznajmy się bliżej! 

NcGSyt8.png

Do poniedziałkowych rozmów zostali zaproszeni: 

@ Łasiczka - UBT 1.6

@ Zjarany Scooby  - Opiekun Serwerów 5VS5 #1, ONLY DEAGLE

@ 33Skiller33  - ADMIN CS:GO OM#2, ADMIN DISCORDA

@ PanPukawka  - Opiekun Serwera ARENA 1VS1, MULTI-ADMIN, ADMIN TS3

tfUgYgq.png

1. Jak trafiliście na Katujemy? 

@ Łasiczka - Po rozpadzie poprzedniej sieci, wpisałem w google "serwery cs 1.6" i Katujemy dzięki świetnej reklamie i pozycjonowaniu, pokazało się na 3. lub 4. miejscu od góry. Wszedłem na forum, zobaczyłem, że jest bardzo rozbudowane i ogarnięte, potem wszedłem na stare DD2#2 i się zakochałem.

No i tak zostałem tu na dłużej...

@ Zjarany Scooby - Ja to pamiętam jakoś tak, wróciłem do grania w cs'a, szukałem fajnego serwera(dokładniej miał to być serwer 5vs5) i tak trafiłem na Katujemy.eu

@ 33Skiller33 - Kiedyś o 1 w nocy wpisałem w google serwery only mirage csgo i zobaczyłem, że jest na mirku#2 dużo osób i zacząłem grać.

@ PanPukawka - Trafiłem tutaj zupełnie przypadkiem. Szukałem jakiegoś miejsca dla siebie z fajną atmosferą i znalazłem.

tfUgYgq.png

2. Czy dobrze czujecie się na swoich rangach, opowiecie trochę o swojej pracy?

@ Łasiczka - Tak. Jako członek UBT czuję się dobrze, można by rzec, że nawet bardzo dobrze. Moją pracą jest w głównej mierze sprawdzanie odwołań (demek) oraz screenshotów; podejmowanie decyzji dotyczących bana lub unbana. Decyzje te czasami nie są trafione, dlatego dobrze, że w ekipie jest więcej ludzi. Bo więcej głosów na dany temat to lepszy werdykt. Drugim głównym zadaniem, o którym jednak mało kto wie, jest pomoc adminom na serwerach DD2 Only (#1 oraz #2). Członek UBT to taki cichy admin serwera dd2, bez rangi na forum. Pobocznych zadań UBT nie będę opisywał.

@ Zjarany Scooby  - Pewnie, w poniedziałek podliczenie godzin adminów z całego tygodnia, regularne dbanie o porządek w dziale danego serwera, najczęściej po prostu "adminowanie" na serwerze.

@ 33Skiller33 - Myślę że aktualnie jest to dobra ranga, żeby zbudować zaufanie.

@ PanPukawka  - Nie narzekam, wszystko jest spoko. Jako opiekun nie ma, za dużej filozofii muszę, mieć czujną rękę na wszystkim. Na początku jak dostałem, opiekuna troszkę się bałem, że sobie nie poradzę. Dawno nie zajmowałem, się serwerami miałem trochę odpoczynku od cs. Powoli wszystko się przypomniało i jakoś to pcham do przodu. Mam czasem chwilę załamki, że po prostu się nie chcę, ale chyba jak każdy.

tfUgYgq.png

3. Macie jakąś osobę na forum, którą możecie nazwać dobrym kumplem/kumpelą?

@ Łasiczka - Raczej nie mam żadnego kumpla - mam natomiast kilka koleżanek i kolegów.

@ Zjarany Scooby  -  @ Książę Sosnowca @ kudlaty @ Bioły @ LEGENDAR @ Zjarany Fred

@ 33Skiller33 - @ LEGENDAR

@ PanPukawka  - Na katujemy, poznałem wiele wspaniałych osób, nie będę tutaj faworyzował, z każdym dobrze się dogaduje.

tfUgYgq.png

4. Co robicie w życiu? Praca, szkoła?

@ Łasiczka - Pracuję w miejscu zamieszkania, w tzw. specjalnej strefie ekonomicznej, w jednej z firm. Jak kiedyś się zdecyduję i znajdę motywację, to planuję wrócić na studia na PRz i je skończyć (inżynierka).

@ Zjarany Scooby - Niestety jeszcze szkoła, ale zastanawiałem się nad nauczaniem indywidualnym (nie mam lekcji, cały dzień wolny, ale obowiązek szkolny dalej obowiązuje).

@ 33Skiller33 - Aktualnie chodzę jeszcze do szkoły.

@ PanPukawka - Obecnie pracuję, u wroga jakoś to leci. Planuje w najbliższych dwóch latach zjechać do Polski. Tęskni się za rodziną i przyjaciółmi psycha siada tutaj.

tfUgYgq.png

5. Macie jakieś wspomnienie z życia, które szczególnie zapadło Wam w pamięci?

@ Łasiczka - Jest takich wiele, ale znalazłem jedno, które jest śmieszne i smutne zarazem. Będąc w gimnazjum, pojechaliśmy z ekipą mojej szkoły na zawody (chyba półfinały wojewódzkie) w tenisa stołowego do miejscowości Gorzyce. Grałem singla z graczem gospodarzy. Pierwszego seta przegrałem 11-5, natomiast w drugim wygrywałem 10-0 i... go przegrałem XD, gdy było 10-5, to zacząłem się mega stresować, a na trybunach była wrzawa zagrzewająca ich zawodnika do walki jeszcze bardziej. Gdy doszedł do wyniku 10-10 to już wiedziałem, że przegram również i tego seta. Najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, jak szedłem po piłeczkę i byłem 2 metry od jego kibiców :> lekko się podłamałem tymi krzykami, podśmiechujkami i ogólnie kibicowaniem, trochę mnie to zdeprymowało. Przegrałem seta 10-12.

@ Zjarany Scooby - Raczej nie.

@ 33Skiller33 -  Jak raz jechałem z kolegą na e scooterach o 23 i wpadliśmy do jeziora. bo kopnął mój scooter.

@ PanPukawka - Tak przygoda działa się w Toruń. Z kuzynem w nocy jeździliśmy autem i rzucaliśmy petardy. Niestety fart trafił, że petarda trafiła pod radiowóz. Zatrzymali nas, ja pytam jaki powód kontroli a on kontrola trzeźwości i podejrzane auto. Myślę kurde, żeby nie trzepali auta, ale wszystko skończyło się dobrze trzystu złotowym mandatem.

tfUgYgq.png

6. Jakie cechy uważacie za najważniejsze u drugiej osoby i dlaczego akurat te?

@ Łasiczka - Szczerość, kultura oraz bycie miłym. Nienawidzę kłamstwa, chociaż prawda czasami nie jest taka, jaką chcielibyśmy słyszeć. Natomiast kultura oraz bycie miłym są czymś, co definiuje dobrego człowieka. Każdemu należy się szacunek i wobec każdego należy być miłym. A co, gdy ktoś wobec nas jest chamski? Proste - odsunąć się od tej osoby, przerwać rozmowę i nigdy do niej nie wracać. ;> 

@ Zjarany Scooby - Posiadanie własnego zdania. Myślę, że to jest dosyć ważne.

@ 33Skiller33 - Szczerość - po prostu nie lubię, jak 2 osoba mnie okłamuje lub gada za moimi plecami.

@ PanPukawka - Uczciwość i szczerość wole wiedzieć, na czym stoję, nie na widzę jak ktoś, kłamie w żywe oczy. Taka osoba, żeby odbudować, zaufanie u mnie musi się bardzo starać, ale to nie będzie już takie same.

tfUgYgq.png

7. Macie jakieś plany na przyszłość? Marzenia?

@ Łasiczka - Miałem w życiu jedno marzenie, które się spełniło, gdy byłem dzieckiem. Teraz marzeń nie mam, lecz mam plany. Chciałbym założyć rodzinę z kobietą, z którą jestem, bo czuję, że to w końcu TA JEDYNA. Chciałbym, żebyśmy byli zdrowi i żeby niczego nam nie brakowało. 

@ Zjarany Scooby - Mam ich pełno.

@ 33Skiller33 - Być zdrowym i mieć dużo kasy, żeby dać dotacje na forum. :kappa:

@ PanPukawka  - Plany na przyszłość nic specjalnego kobita i dziecko. Moim marzeniem jest wyjechanie nad lazurowe wybrzeże, chociaż tydzień, żeby zapomnieć o wszystkim i odpocząć jak się należy.

tfUgYgq.png

8. Chcecie kogoś pozdrowić?

@ Łasiczka - Pozdrawiam wszystkich moich znajomych, lecz nikogo imiennie.

@ Zjarany Scooby - Pewnie, Pozdrawiam wszystkie nowe osoby na katujemy.eu, jak i te, które są od dawna!

@ 33Skiller33 - Jasne @ Zjarany Scooby @ Zjarany Fred @ LEGENDAR  @ Karcok @ Junior  @ Gosia ?!

@ PanPukawka - Tak pozdrawiam wszystkich @ Karcok @ LEGENDAR (Gratulacje mordo) @ Gosia ?!  @ visca  @ _Marcinek_  @ hera @ Admin CS:GO [ARENA] i całą resztę katujemy jesteście wspaniali.

NcGSyt8.png

Dziękuję chłopaki za udział w poniedziałkowych rozmowach! :pepeLove:

Trzeci odcinek przybliżył nam trochę naszych użytkowników. 

Może to właśnie TY opowiesz nam coś o sobie w następnym odcinku! :peepoShy:

• Like 2
  • I love it 12

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.